Pachet special pentru imunitate: Minimartieni Gummy cu Echinacea cu masca pentru copii

/ / Modificat: 2020-11-04
Pachet special pentru imunitate: Minimartieni Gummy cu Echinacea cu masca pentru copii

A venit toamna si frigul? Ce bucurie! Cu Minimartieni copii nostri sunt protejati si isi pot continua joaca afara!

Chiar daca avem inca o toamna blanda cu noi, frigul serii, al diminetii si caldura zilei se alterneaza intr-o maniera care nu este intotdeauna usor de suportat de organismele noastre obisnuite cu temperaturile mari si constante ale verii. In plus, o data cu temperaturile scazute au revenit si ploile (pamantul nu se poate supara, din contra el este chiar recunoscator ploilor).

Cu toate astea nu ne dam dusi de afara. Mai ales copiii nostri sunt cei care experimenteaza acum cel mai frumos joc posibil, acela al toamnei. Ce frumos se joaca de-a fotbalul cu frunzele uscate, cu ghindele sau castanele care cad din copac si ei le aduna migalos de fiecare data, de parca ar fi banuti de aur care trebuie pastrati cu grija in cufarul cu comori de acasa.

Se intuneca mai devreme, se face frig seara, dar ei continua joaca afara la lumina felinarelor fiindca si aceasta joaca pe seara si pe intuneric are atat de mult farmec.

Va urma si iarna cu siguranta, mult mai neprietenoasa si mai rece, dar tot atat de mult de indragita de cei mici care de-abia astepta zapada, gheata si joaca in aerul rece taios de iarna, pentru ca apoi sa intre in casa sa se incalzeasca si sa manance portocale.

Astfel ca trebuie sa avem grija sa ne pregatim copiii pentru bucuriile toamnei si iernii, suntem aici sa ii sustinem ca sa se poata bucura de joaca afara in orice anotimp.

Pentru ca toamna si iarna este si perioada cu multe raceli, secretii nazale, tuse, este important sa le pregatim cum se cuvine micul organism pentru aceasta perioada si sa le intarim imunitatea.

Sustinem imunitatea cu Minimartienii

Pentru sustinerea imunitatii copiilor, ne ajuta intodeauna Minimartienii. Sunt cunoscuti de mamici si indragiti de cei mici!

Minimartienii Gummy cu Echinacea sunt un complex de vitamine, minerale imbogatit cu echinacea pentru copii creat special pentru sustinera unui sistem imunitar puternic. Sunt sub forma de jeleuri gumate cu arome fructate, fiind extrem de placute de cei mici. Se pot administra zilnic cate 2 jeleuri gumate pe zi.

In toamna aceasta Minimartieni Gummy cu echinacea vine si cu o surpriza: pachetul special pentru imunitate: la fiecare cutie de Minimartieni Gummy cu echinacea cumparata primesti o masca de protectie speciala pentru copii. Masca de protectie este din bumbac, are un design atractiv pentru a fi purtata mai usor de cei mai mici si poate fi refolosita.

Nu va temeti de toamna si de iarna rece! Minimartieni este alaturi de familiile noastre oferind protectie si imunitate celor mici!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre