Calma Baby, remediul impotriva colicilor

/ / Modificat: 2013-12-09
Calma Baby, remediul impotriva colicilor





 

Calma Baby este un sirop calmant, 100% natural, pe baza de floarea pasiunii, tei si Melissa, care are efect relaxant, anxiolitic si prodigestiv.

Este un produs fitoterapeutic indicat in cazul starilor de agitatie nervoasa, anxietate sau hiperactivitate la copii. Aceste manifestari pot aparea la copiii pana in 6 luni ca o consecinta a durerilor de burta cauzate de colici sau de eruptiile dentare, la copii peste 6 luni, carora au inceput sa le apara dintii.

In cazul copiilor mai mari, care au activitati colective, merg la scoala sau la gradinita, pot aparea stari de anxietate, agitatie, irascibilitate sau hiperactivitate.

Siropul Calma Baby contribuie la reglarea tuturor acestor probleme, avand efect echilibrant. Ajuta digestia, combate anxietatea si starile de agitatie, asigurandu-le celor mici un somn linistit… la fel ca si parintilor.

Erbavita (100% natural). Aliatul tau in protejarea sanatatii copilului

Special concepute pentru cei mici, siropurile din gama Erbavita sunt 100% naturale si au un gust foarte placut. Fie ca este vorba despre somn linistit, intarirea imunitatii, calmarea colicilor sau combaterea eficienta a constipatiei, Erbavita are solutia potrivita si actioneaza natural pentru rezultate eficiente.

Produsele din gama Erbavita sunt prelucrate in laboratoarele italiene din San Marino, imbinand traditia si actiunea curativa a plantelor cu actiune fitoterapeutica.

Se pot administra copiilor inca din primele luni de viata si actioneaza fara a avea efecte secundare.

Toate produsele Erbavita sunt disponibile in farmacii.

Afla mai multe detalii despre produsele Erbavita.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre