De ce Mos Craciun nu are copii

/ / Modificat: 2020-11-24
De ce Mos Craciun nu are copii

Mos Craciun si sotia sa sunt casatoriti fericiti de peste 200 de ani. Pentru ca sunt impreuna atat de mult timp, multi oameni se intreaba daca Mos Craciun si Craciuneasa au copii?

Ei bine, chiar daca Mos Craciun si sotia sa au trait impreuna la Polul Nord de sute de ani nu si-au intemeiat niciodata o familie.

De ce Mos Craciun nu are copii?

Chiar inainte de a deveni nemuritor gratie magiei de Craciun, Mos Craciun si-a dedicat viata pentru a ajuta oamenii, in special copiii. Fiind tatal Craciunului, Mos Craciun se gandeste la toti copiii din lume ca ai lui. Mos Craciun ofera cadouri milioanelor de copii din lume in fiecare an si incearca sa ii faca pe fiecare dintre ei sa se simta special.

Pentru ca este nevoie de atat de mult timp si energie pentru a se asigura ca fiecare copil din intreaga lume este fericit in dimineata de Craciun, Mos Craciun si sotia lui nu au avut niciodata timp sa aiba copiii lor. In fiecare an, Mos Craciun trebuie sa lucreze la realizarea jucariilor pe care le asteapta micutii din intreaga lume. Sotia lui Mos Craciun este cea care are grija de toti elfii si renii de la Polul Nord. De asemenea, lucreaza cu Mos Craciun pentru a-i repara sania si pentru a-i repara costumul rosu magic.

Sunt atat de ocupati incat isi iau doar cateva zile libere in ianuarie in fiecare an pentru a vizita un loc cald si insorit, astfel incat sa poata sarbatori un alt Craciun de succes.

Chiar daca nu au avut niciodata copii, Mos Craciun si sotia lui considera elfii, renii si alti cetateni ai Polului Nord drept familia lor. Ei petrec impreuna sarbatorile si zilele de nastere, fac schimb de cadouri de Craciun si organizeaza mese mari de familie in fiecare duminica.

Mos Craciun primeste cadouri de Craciun?

Mos Craciun

Mos Craciun isi dedica tot timpul pentru a oferi cadouri de Craciun. Pentru a-si arata recunostinta si aprecierea pentru munca pe care o depune, sotia lui Mos Craciun si prietenii sai de la Polul Nord ii pregatesc un cadou cu totul special, deoarece acelasi lucru face si el pentru toti ceilalti fara sa astepte nimic in schimb.

Mosul isi atarna ciorapul de soba in fiecare an si intotdeauna este surprins de cadourile pe care le primeste. Chiar daca nu mai este un copil, Mos Craciun este extrem de fericit ca un baietel in dimineata de Craciun, cand isi gaseste cadourile.

Mos Craciun nu are copii

Craciunul trecut, Mos Craciun a primit o cana personalizata, mingi de golf si o pereche de manusi din piele. Abia astepta sa le foloseasca.

Cate zile au mai ramas pana la Craciun

Zile
Ore
Minute
Secunde

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos Craciun exista

Articole recomandate

Citeste si despre