Cele mai bune planuri de Craciun cu copiii

/ / Modificat: 2018-12-14
Cele mai bune planuri de Craciun cu copiii

Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de Craciun si au si mai mult timp liber in aceasta  perioada. Este momentul care ne face, deseori, sa nu stim cum sa profitam de aceste clpe alaturi de copiii nostri, atunci cand, in realitate, ar trebui sa facem toate eforturile pentru a mentine iluzia si magia Craciunului.

Asadar, propune-ti ca acest Craciun sa fie unul deosebit pentru copilul tau, dar si pentru tine, cu cele mai bune planuri facute ca familie. Planuri la care copiii si adultii vor participa in mod egal, cu un singur scop: sa se bucure de Craciun.

Planuri cu copiii de Craciun

Tinzi sa crezi ca iluzia copiilor se hraneste de Craciun doar cu daruri, cu atat mai mult din partea lui Mos Craciun. Dar este o idee gresita, deoarece magia Craciunului se afla in cele mai simple lucruri. Trebuie doar sa-ti dedici putin timp, astfel incat amintirea acestui Craciun sa ramana pentru totdeauna.

Momentul apropierii Craciunului este marcata de decorarea casei. Fie ca impodobesti bradul sau casa, copiii pot participa activ la toate acestea pentru a absorbi toate legendele de Craciun. Si daca alegi sa faceti astea impreuna, vei avea asigurate momente de distractie, de ras si de divertisment.

Daca planifici sa pleci de Craciun si stii unde si cu cine vei petrece vacanta, poti pregati un mic spectacol. Copiii se vor bucura de un moment care poate include si alti copii din familie.

- Pentru acele zile friguroase in care nici nu poti pleca de acasa, merita sa recuperezi vechile jocuri de familie. Desi pare incredibil, a existat o perioada in care nu exista internet, console video, nici televiziune. Și jocurile traditionale reprezinta o modalitate buna de a implica toti membrii familiei.

- Daca timpul permite, poti sa-ti duci copilul la una din targurile de Craciun care sunt instalate in aceaszta perioada, in toate orasele. 

- Si pentru atunci cand nu mai ai idei, Craciunul este plin de premiere pentru copii. O dupa-amiaza cu filme si popcorn este binevenita intotdeauna pentru a pastra zambetul micutului tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Craciun Copii Familie

Articole recomandate

Citeste si despre