7 lectii de viata invatate de copii din relatia parintilor lor

| | Modificat: 2018-11-12 08:02:16

Petreci ore intregi citind si informandu-te cum sa-ti inveti copilul sa fie bun, iertator, gratios. In realitate insa, copiii invata aceste lucruri urmarindu-te pe tine, ca parinte, cum te comporti si mai putin din ce-i spui ca trebuie sa faca.

invataturi-parinti

Iata 7 lectii de viata pe care copiii le invata din relatia parintilor lor.

1. Cum sa tratezi pe cineva cu respect

Nu numai felul in care vorbesti cu partenerul de viata este observat de catre cei mici. Ei acorda o deosebita atentie si modului in care vorbesti despre celalalt parinte. Asa ca este indicat sa fii atent la cuvintele pe care le folosesti. Poti pierde mai mult decat crezi.

2. Cum sa se integreze in echipa

Atunci cand un copil vede ca doar mama aduna rufele murdare si doar tata are grija de gradina. Intr-o lume in care se pune foarte mare accent pe munca in echipa, ai grija ca cel mic sa va vada si strangand rufele, si avand grija de flori. Bonus: copiii sunt mai tentati sa faca treburile casnice atunci cand nu vad ca o anumita sarcina este strict de datoria mamei sau a tatalui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Taguri Relatie parinte copil Invataturi Parinte copil

Articole recomandate

Regaseste starea de calm in situații de stres.
Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.
Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.

Produs natural 100%. Calmeaza starile anxioase, depresive. Rezultate de la primele administrari.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Citeste si despre