Cum arata Theo Rose la doar trei zile dupa ce a nascut. Fanii artistei au fost uimiti

/ / Modificat: 2023-06-17
Cum arata Theo Rose la doar trei zile dupa ce a nascut. Fanii artistei au fost uimiti

Theo Rose a nascut un baietel pe 14 iunie 2023, de 3.800 kg. Cantareata nu isi mai incape in piele de fericire si este tare fericita ca in sfarsit si-a strans bebelusul in brate. 

Desi si-a dorit sa nasca natural, artista a fost supusa unei operaii de cezariana. Sambata, Theo Rose a fost externata si a postat o imagine pe Instagram. Imbracata intr-o rochie lejera de vara, artista a uimit cu silueta ei perfecta. 

"Hey, Theo!! Ti-au disparut falcutele, arati la fel ca inainte de sarcina. O sa ne fie greu sa ne obisnuim iar fara burta 🥰. Esti minunata ❤️", a fost unul dintre mesajele primite de artista. 

Inainte de a parasi spitalul, artista a tinut sa ii multumeasca medicului care a asistat-o la nastere si care i-a monitorizat sarcina. 

”Gata! Am plecat acasa fericita si cu cea mai frumoasa amintire de pana acum!

Am cerut sa fac o poza cu doamna doctor Simona Coravu ca sa ma mandresc cu o experienta frumoasa si relaxata, atat in ceea ce priveste sarcina, asa cum a fost ea, cu bune si rele, dar si in ceea ce priveste nasterea. Aveam emotii amandoua. Dupa anestezie, m-am asezat pe spate si i-am spus “ Succes, doamna doctor! Stiu ca sunteti nr. 1! “

Si pentru noi este. Ni l-a pus in brate sanatos pe Sasha Ioan!”, a scris Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Corp dupa nastere Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre