La Seratta sau linistea de langa oras

/ / Modificat: 2012-10-19
La Seratta sau linistea de langa oras

Restaurantul "La Seratta", unul dintre multii si dragii parteneri ai site-ului Copilul.ro, a primtit - intr-o seara de septembrie - in foisorul din gradina, un grup de prieteni. Grupul ajunsese la Otopeni la recomandarea noastra. Noi am fost la "La Seratta" intr-o seara de inceput de septembrie impreuna cu mamicile din Comunitate si totul a fost extraordinar.

Mai multe fotografii de la Intalnirea de toamna Copilul.ro gasiti in albumul de pe pagina de FB Copilul.ro!

Ne placuse foarte tare atmosfera linistita si primitoare a locului, precum si bunavointa si atitudinea amabila a tuturor celor care se ocupa de restaurant. In urma cuvintelor frumoase pe care noi le-am spus despre tot ce se intampla acolo, Adriana si prietenii ei au mers la Otopeni cu asteptari mari, dar toate aceste asteptari au fost intrecute. Seara a fost frumoasa, relaxanta si extrem de bine pusa la punct. "La Seratta" nu a lasat nimic la voia intamplarii. 

aperitiv_la_seratta

Adriana ne-a povestit: "Intr-o frumoasa seara de sfarsit de septembrie am dat curs invitatiei oferite de restaurantul "La Seratta" si la capatul unui drum nu fara peripetii, am descoperit o locatie deosebita, inconjurata de multa verdeata, perfecta pentru o intalnire cu prietenii. 

fructe-mare_seratta

Am observat cu placere ca masa fusese aranjata in mijlocul gradinii si inconjurata de lumini discrete si lumanari parfumate. Totul indemna la relaxare si buna dispozitie. Inca de la inceput ne-a surprins bunul gust, rafinamentul bucatelor cu specific mediteranean (incepand de la prosciutto, continuand cu branzeturi fine si salata de fructe de mare, atingand apogeul cu cotletele de berbecut neo zeelandez si incheind cu un sorbet de fructe de padure cu sampanie absolut delicios) dar mai ales iscusinta bucatarului. 

mancare_seratta

Nu in ultimul rand ne-a impresionat placut disponibilitatea gazdei si atentia deosebita pe care ne-a acordat-o la fiecare moment important al mesei.

Ca o concluzie, daca am face parte dintr-un juriu ce-ar trebui sa aleaga locatia ideala pentru petrecerea unor momente de neuitat, am alege fara ezitare si am recomanda restaurantul "La Seratta".

fel_principal_seratta

Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunti, logodne, botezuri si pana la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferinte, lansari. Evenimentele pot fi organizate in orice zi a saptamanii, la orice ora. 

berbecut_seratta

La Seratta este un spatiu creat anume pentru clipe magice, unde arhitectura clasica a cladirii se intalneste armonios cu accesorii de design interior contemporane. Unul dintre principalele avantaje ale localului, este faptul ca dispune de un "mic paradis verde", terasa din gradina fiind martora celor mai frumoase si emotionante evenimente din viata clientilor nostri. 

gradina_seratta

Gradina - cu nuci inalti si pergole pline cu flori, alei de piatra si plante exotice - reprezinta o adevarata oaza de racoare, relaxare si buna-dispozitie in serile toride de vara. Totodata, in gradina se gaseste un loc de joaca pentru copii, unde acestia se pot juca linistiti si in siguranta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre