Intalnire de toamna Copilul.ro

/ / Modificat: 2012-09-04
Intalnire de toamna Copilul.ro

Ne-am propus sa ne vedem asa, ca de inceput de toamna.... doar trebuie sa facem planuri pentru tot anul (scolar...) care urmeaza! Vineri, 7 septembrie, vom merge impreuna in gradina cu nuci a restaurantului La Seratta din Otopeni!



Cand si unde ne intalnim?

Cand ne vedem?

Ne intalnim la ora 17.00 - 17.15 si intoarcere in Bucuresti: in jur de ora 21.00! Si pentru ca totul sa fie cat mai simplu pentru noi, La Seratta ne pune la dispozitie un autocar cu care sa ne ducem si sa ne intoarcem la si de la Otopeni.

Unde ne vedem?

Locul de intalnire, de unde ne va lua autocarul, este in Piatra Victoriei, la iesirea din statia de metrou dinspre Aviatorilor. Ca si punct de reper avem service-ul auto, Volvo.


Intra in topicul "Intalnire de toamna Copilul.ro - 7 septembrie" si confirma-ti prezenta la eveniment!  


Cum ne vom petrece seara?


Mamicile vor sta linistite la o cafea pe terasa La Seratta, iar copiii se vor bucura de locul de joaca amenajat special pentru ei in gradina restaurantului!

Vom povesti ce am facut peste vara, cum ne-am distrat, vom vedea cat am mai crescut, vom afla ce si cum trebuie sa facem ca sa fim pregatiti de scoala si gradinita, iar peste toate astea ne vom bucura de o seara plina, linistita si alaturi de prieteni dragi!

Cu ocazia acestei intalniri vom incepe si campania de adunare de rechizite pentru copiii de la gradinitele pe care le-am sustinut si anii trecuti (gradinitele din topicul deschis la initiativa si cu ajutorul Cristelei). Ne-am propus ca in luna septembrie sa trimitem colete cu carti, rechizite si jucarii pe adresa catorva gradinite, unde copiii stiu ca au mai primit tot ce le trebuia de la Copilul.ro. Vom discuta si cum si cu ce ne organizam pentru urmatoarea campanie pentru copiii ingrijiti la Asociatia ProVita a parintelui Tanase, la Valea Screzii.

Am vorbit cu partenerii din librarii si edituri pentru carti, iar noi, Comunitatea, ne vom ocupa de rechizite.

Ar fi minunat daca fiecare dintre noi, cele care vom veni la intalnire, va aduce macar ceva din marea lista de rechizite care le sunt necesare copiilor: creioane colorate, caiete de toate felurile, creta, creioane, stilouri, carioci, foarfeci, ascutitori, blocuri de desen, acuarele, pensule etc. Stiti cu toatele despre ce este vorba...

Haideti sa vedem ce poate aduce fiecare si cum ii putem pregati pe copii de scoala si gradinita!

Multumim!

Confirmarile le adunam in topicul dedicat intalnirii. Va asteptam cu drag!

Despre La Seratta



Amplasat intr-o zona linistita, pe o proprietate privata ferita de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente. Evenimentele pot fi organizate in orice zi a saptamanii, la orice ora.

La Seratta este un spatiu creat anume pentru clipe magice, unde arhitectura clasica a cladirii se intalneste armonios cu accesorii de design interior contemporane. Unul dintre principalele avantaje ale localului, este faptul ca dispune de un "mic paradis verde", terasa din gradina fiind martora celor mai frumoase si emotionante evenimente din viata clientilor nostri.

Gradina - cu nuci inalti si pergole pline cu flori, alei de piatra si plante exotice - reprezinta o adevarata oaza de racoare, relaxare si buna-dispozitie in serile toride de vara. Totodata, in gradina se gaseste un loc de joaca pentru copii, unde acestia se pot juca linistiti si in siguranta.

Interiorul localului poate fi definit prin spatiu si lumina. Corpurile de iluminat, inspirate de luna plina din noptile de vara, sunt punctul principal de atractie al interiorului, oferind intregului spatiu doza perfecta de farmec si romantism.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Comunitatea copilul.ro Prieteni Vacanta Vacanta vara copii

Articole recomandate

Citeste si despre