Plante care stimuleaza fertilitatea dupa 35 de ani

/ / Modificat: 2014-04-17
Plante care stimuleaza fertilitatea dupa 35 de ani

Pe masura ce femeile inainteaza in varsta, fertilitatea scade. Insa varsta de 35 de ani este considerata de specialisti un prag critic, in care sansele se concepere a unui copil scad considerabil. Plantele pentru fertilitate au rolul de a regla dezechilibrele hormonale din organism, de a stimula ovulatia si de a-ti creste astfel sansele sa ramai insarcinata, chiar si dupa aceasta varsta. Afla care sunt plantele utile in acest sens!


Vitex Agnus Castus

Se mai numeste si fructul castitatii sau piperul calugarilor. Ajuta la restaurarea echilibrului hormonal si la maximizarea fertilitatii. Este extrem de utila pentru persoanele care au deficite hormonale, extrem de frecvente la aceasta varsta.

Trifoiul rosu

Trifoiul rosu este o planta care face minuni asupra fertilitatii femeilor. Nu numai ca trateaza problemele care impiedica conceperea unui copil, dar le si maximizeaza.

Efectul medicinal isi pune amprenta asupra aparatului reproducator feminin, tonifiind uterul si incurajand secretia hormonala si maximizand fluxul sanguin de la nivelul acestuia.

Asparagus racemosus

Este o planta care face parte din familia sparanghelului ajutand la reglarea ciclurilor menstruale, la tonifierea sistemului reproducator feminin si la stimularea fertilitatii femeilor trecute de 35 d eani.

Radacina de unicorn

Este un ajutor de nadejde in ceea ce priveste maximizarea fertilitatii. Este un remediu naturist care are rolul de a regla functia ovariana si de a sustine si tonifia tesutul care captuseste uterul (endometrul) in vederea sustinerii unei sarcini.

Dong Quai

Dong Quai este considerat cel mai bun tonic feminin. Contine nutrienti esentiali care favorizeaza circulatia sanguina. Ajuta la echilibrarea estrogenului din organism si la reglarea ciclurilor menstruale. De asemenea, are o multime de beneficii asupra functiilor organelor sistemului reproducator feminin. Este un tonic util al fertilitatii.

Radacina de Wild Yam

Wild Yam este o planta care creste productia de progesteron. Radacina acestei plante este folosita in scopul maximizarii fertilitatii, insa trebuie administrata doar inainte de ovulatie, altfel exista riscul sa o amane.

Branca Ursului

Branca Ursului este una dintre cele mai benefice plante pentru sporirea fertilitatii femeilor si barbatilor, deopotriva. Este un puternic stimulent hormonal si tonic sexual. Aceasta planta stimuleaza activitatea ovarelor si producerea de ovule si regleaza ciclul menstrual.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Plante medicinale pentru fertilitate Plante pentru fertilitate Fertilitate Remedii naturiste

Articole recomandate

Citeste si despre