Branca ursului trateaza infertilitatea

/ / Modificat: 2016-03-24
Branca ursului trateaza infertilitatea

Branca ursului, cunoscuta drept cea mai benefica planta pentru persoanele cu probleme de fertilitate, este unul dintre cele mai puternice stimulente hormonale si tonice sexuale naturale.

Benefic deopotriva pentru femei si barbati, tratamentul cu branca ursului este cunoscut pentru rezultatele sale in cresterea numarului de spermatozoizi, a mobilitatii acestora si a calitatii spermei, precum si in rezolvarea problemelor de ovulatie.

In cazul femeilor, branca ursului stimuleaza activitatea ovarelor si producerea de ovule, reintinereste organismul si regleaza ciclul menstrual.

La barbati, tratamentul cu tinctura de branca ursului este important impotriva impotentei vasculare, hormonale si chiar psihice.

Branca ursului trateaza si astenospermia.

Totodata, este un puternic afrodiziac, crescand sensibil fluxul de sange de la nivelul aparatului genital. Branca ursului favorizeaza si relaxarea mucoaselor uterine la femei, mareste cantitatea de secretii vaginale cu rol lubrifiant

Tinctura de branca ursului trateaza atat problemele de sterilitate, cat si frigiditatea si impotenta, substantele active pe care le contine actionand simultan asupra glandelor endocrine, a sistemului nervos si a aparatului cardiovascular.

Tinctuta de branca ursului este un adjuvant si in cazul bolilor venerice precum gonoree, sifilis, chlamydia.

Mod de preparare

Tinctura de branca ursului poate fi gasita in farmacii si in magazinele tip plafar. Este recomandata tinctura din seminte si flori de branca ursului, cu rezultate mai bune decat tinctura din radacini de branca ursului.

Administrare

O lingurita de tinctura de branca ursului de 3-4 ori pe zi, dizolvata in jumatate de pahar cu apa. Tratamentul dureaza 3 – 6 luni.

Daca vrei sa prepari chiar tu tinctura, trebuie sa culegi frunze si tulpini de branca ursului, sa le tai marunt si sa le introduci intr-o sticla. Peste ele, toarna alcool rafinat si lasa-le la macerat timp de 2 saptamani.

Contraindicatii

Tincturile de branca ursului care se gasesc astazi pe piata sunt contraindicate in timpul sarcinii (lucru mentionat si in prospectul care le insoteste).

Problemele de prostata se pot agrava, caz in care se recomanda intreruperea tratamentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Infertilitate tratament naturist Ceaiuri pentru fertilitate Plante medicinale pentru fertilitate Plante pentru fertilitate

Articole recomandate

Citeste si despre