Lectii de sex japoneze din secolul 18 pentru mamici nonconformiste

/ / Modificat: 2017-05-04
Lectii de sex japoneze din secolul 18 pentru mamici nonconformiste

Daca esti mamica, nu inseamna ca sexul trebuie sa fie un capitol incheiat in viata ta. Nici explorarea diverselor metode si trucuri sexuale nu are voie sa fie neglijata si ar trebui sa iasa de sub auspiciul de domeniu tabu. Interesant este ca un manual japonez din secolul al 18-lea ne arata ca sexul era de pe atunci un domeniu in continua dezvoltare, relevand o multime de trucuri extrem de actuale pentru viata sexuala sanatoasa si cat mai fertila a unui cuplu.

Se pare ca manualul a fost scris de un barbat japonez numit Tsukioka Settei si se numea „Un manual pretios pentru femei despre felul de a iubi – zi si noapte”. Ce putem invata din lectiile de erotica japoneze ale secolului 18?

Femeile se masturbeaza de sute de ani (cel putin)

Japonezul pune accent pe cat de sanatoasa este aceasta activitate pentru femeie.

El sustine ca masturbarea imbunatateste circulatia sanguina si ajuta femeile sa se elibereze de tensiuni si stres, devenind mai calme si mai docile.

Parul pubian are avantajele lui sexuale

In secolul al 18-lea japonezii mizau pe placeri sexuale mai mari pe baza parului de pe vulvele femeii. Conform lor, barbatii nu se dau in vant dupa un epilat total in zona genitala, firicelele de par din zona asigurand senzatii placeri de-a dreptul orgasmice.

Jucariile sexuale nu sunt un produs modern

Ne demonstreaza japonezul in al carui manual erotic face referire la penisul artificial, ba chiar la mai multe forme ale lui. Experientele sexuale vehiculate pe atunci par sa depaseasca chiar si imaginatia epocii moderne din acest punct de vedere. Barbatii foloseau inele pe penis pentru o mai buna stimulare vaginala a femeii, precum si alte accesorii menite sa atraga orgasmul la femei, iar acestea din urma isi introduceau in vagin diverse lanturi de margele pentru a da nastere unui preludiu.

Daca vrei sa faci o femeie sa gafaie de placere in timpul actului sexual, stimuleaza-i conctomiten clitorisul!

Se pare ca manualul avea si poze edificatoare in acest sens, sustinand ca un mijloc si un truc prin care barbatul poate satisface o femeie este mangaierea clitorisului conctomitent cu penetrarea sexuala. Desi astazi aceasta idee nu mai este deloc noua, foarte putini sunt cei care totusi o practica.

Barbatii au fost preocupati de marimea penisului de sute de ani (cel putin)!

Nu este o preocupare moderna a barbatilor aceea de a se lauda care are penisul mai mare si performanta cea mai buna din punct de vedere sexual. Scriitorul sustine ca un penis mare este o "adevarata bijuterie", dar ca nu intotdeauna femeile stiu sa profite de el si nici nu se potriveste tuturor femeilor.

Pentru secolul al 18-lea, Settei considera ca un penis normal, satisfacator ar trebuie sa aiba maxim 15 cm. Totusi, pozele din manual prezinta numai barbati cu penisuri enorme.

Pana la urma, oare marimea conteaza? Noi credem ca mai degraba indemanarea!

Este posibil ca dr. Graffenberg sa nu fi fost primul barbat care a descoperit punctul G!

Japonezul vorbeste in manual despre importanta ca penisul sa stimuleze in timpul actului sexual si partea de sus a vaginului, in vederea descopei punctului maxim de placere la femei. El sustine ca un penis care stie sa frictioneze si partea superioara a vaginului femeii garanteaza placerea sexuala.

Barbatii au anumite idei dubioase cu privire la femei si la sex!

Settei sustine ca barbatii aveau la acea vreme tot felul de idei dubioase cu privire la sex si la femei. Iata cateva lucruri pe care le mentiona:

  • un nas rosu al femeii indica miros genital accentuat;

  • un barbat poate satisface 3 femei in acelasi act sexual;

  • barbatii pot provoca orgasm si la 24 de femei intr-o seara.

Pe cat de ciudat, pe atat de interesant, avand in vedere ca si in epoca moderna se pune mult accent pe sexul in grup, pe recordul personal al barbatilor de a satisface cat mai multe femei intr-o singura seara si asa mai departe.

Scrisorile de dragoste si poeziile sunt instrumente de seductie!

Settei considera ca aceste poeziile si scrisorile de dragoste reprezentau un instrument util de a atrage femei in pat. Erau la acea vreme o metoda de seductie garantata.

Chiar si astazi ar mai functiona probabil, daca pragmatismul si stresul cu care ne confruntam zilnic nu ar umbri aceste mici preocupari. Totusi, de luat aminte pentru barbati aceasta lectie de secol 18 pentru a seduce femei. Si femeile pot apela la aceste tertipuri de iubire pentru a incita mintile si corpul unui barbat.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sex orgasm mamici

Articole recomandate

Citeste si despre