Siguranta copiilor pe internet

/ / Modificat: 2010-01-11
Siguranta copiilor pe internet

 

Salvati Copiii Romania, coordonator national al Sigur.info, lanseaza blogul programului si un nou concurs adresat copiilor si tinerilor cu varste intre 10 si 21 ani – "Navigheaza in siguranta pe pe blogul Sigur.info".

Incepand cu luna ianuarie 2010, Sigur.info, programul national care promoveaza utilizarea Internetului si a noilor tehnologii on-line de catre copii in conditii de mai mare siguranta, dezvolta un nou proiect: blogul Sigur.info.

Acesta vine ca o completare a portalului si a forumului Sigur.info, oferind posibilitatea copiilor si adolescentilor sa creeze propriul continut on-line, prin care sa-si exprime parerile si viziunea referitor la diferite aspecte ale vietii virtuale propuse ca teme de discutie de catre echipa Sigur. info.

Lansarea oficiala a blogului are loc pe 11 ianuarie 2010 prin demararea concursului "Navigheaza in siguranta pe blogul Sigur.info", la adresa http://blog.sigur.info.

Copiii si tinerii cu varste intre 10 si 21 de ani sunt invitati sa participe cu materiale scrise si multimedia in care sa prezinte cele mai interesante experiente traite pe Internet.

Concursul se desfasoara pe o perioada de trei luni (11 ianuarie -11 aprilie 2010), pe doua categorii de varsta: 10-15 ani, respectiv 16-21 ani.

In fiecare saptamana echipa Sigur.info va desemna 2 castigatori (cate unul pe fiecare categorie de varsta) si le va acorda premii constand in produse IT (acreditari ECDL, licente anti-virus, MP3 playere, tastaturi etc.), unul dintre criteriile de selectie fiind gradul de popularitate al materialului in randul vizitatorilor blogului.

"Prin lansarea blogului Sigur.info ne-am dorit crearea unei platforme interactive, care sa ofere posibilitatea comunicarii directe si informale cu copiii si adolescentii dornici sa-si exprime parerea si sa-si povesteasca experientele in cadrul activitatilor programului. Pe langa intrarile in concurs, pe blog vor mai fi postate si articole ale echipei Sigur.info, ale partenerilor din program, precum si ale specialistilor in IT si in mediul on-line", declara George Roman, Director Programe Salvati Copiii Romania.

11 ianuarie 2010

Taguri Acces internet copii

Articole recomandate

Citeste si despre