Roaba de cultura din Herastrau

| | Modificat: 2012-08-01 00:00:00

"Roaba de cultura" ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Roaba_afis_general

Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte si sprijinit de Ciuc, Cumpana, World Class, Editura Nemira, Lipton, Recolamp, Biciclop, Perpetuum Cycle, Free Rider, Metropotam, Zile si nopti, b365.ro si inparc.ro.

“Prin Roaba de cultura ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. Roaba de cultura este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

“Am fost si voi ramane un sustinator al culturii. Sprijin acest amplu proiect pentru ca oamenii sunt satui de dictatura nonvalorilor. Faptul ca pot fi urmarite spectacole de teatru, proiectii de film, concerte de muzica clasica, ca oamenii vor putea participa gratuit la cursuri de dans sau de olarit este o bucurie pentru mine. Cultura hraneste spiritul, iar oamenii sunt dornici de a se intampla, in orasul in care locuiesc, lucruri de buna calitate care incep sa devina si la noi o normalitate, asa cum se intampla in marile capitale europene” a declarat Radu Popa, director general, ALPAB.

Daca treceti prin Parcul Herastrau nu ezitati sa alegeti o carte si sa va trageti la umbra unui copac sau sa va suflecati manecile si sa va apucati de olarit.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Cei care vor sa participe la orele de dans, pictura, olarit sau sport sunt rugati sa faca in prealabil o rezervare, la cabina Green Revolution din zona proiectului sau online, pe emailul roabadecultura@greenrevolution.ro.

Taguri Vacanta vara familie Eveniment cultural Natura

Citeste si despre

Articole de la parteneri