Uite, Vine Mos Craciun!

/ / Modificat: 2013-11-26
Uite, Vine Mos Craciun!

Spectacol si lansare album – CD de colinde cu Gasca Zurli
Sambata, 7 decembrie, ora 11:00, CinemaPRO

Gasca Zurli le-a pregatit copiilor si parintilor o noua surpriza de Sarbatori. Uite, vine Mos Craciun! este spectacolul de lansare al CD-ului cu acelasi nume, semnat Gasca Zurli.     

Stim deja, Tura Vura ar vrea sa opreasca sarbatoarea Craciunului si sosirea Mosului. Dar, Gasca Zurli impreuna cu Zana Buna au pregatit trucuri speciale pentru cea mai caraghioasa vrajitoare din lume.

Copiii vor ajuta Gasca si Tura Vura va suferi cea mai mare infrangere din viata ei. Acum calea este libera sa vina Mos Craciun.

Pe scena, Gasca Zurli il primeste pe Mos Craciun spre bucuria celor mici, iar Mosul va avea parte de cea mai frumoasa demonstratie de veselie si cumintenie. Sigur, Tura Vura apare la colindat in stilul caracteristic, dar Mosul nu are pentru ea nici macar un zambet.

Albumul pe care Gasca Zurli il lanseaza contine cantece si colinde de Craciun interpretate de cele mai iubite personaje ale copiilor din Romania: Fetita Zurli, Zana Buna, Clopotel, Tuli si Zdranganel.

Muzica si orchestratia - Cornel Sorian
Versurile pentru cantecele originale - Mirela Retegan.
Casa de productie - A&A Records

CD-ul mai contine 10 intrebari pe care Fetita Zurli i le adreseza Mosului, sperand sa afle de la el cum reuseste sa ajunga intr-o singura noapte peste tot, cine ii aduce lui cadouri, daca nu il doare barba si cine ii pregateste Mosului masa de Craciun.

Uite, vine Mos Craciun! este un spectacol in care parintii vor regasi magia copilariei iar cei mici se vor bucura sa vada pe scena personajele lor preferate impreuna cu Mos Craciun.    

Biletele s-au pus in vanzare la casieria Cinema Pro din str. Ion Ghica, nr. 3 (program casierie de luni  pana duminica de la ora 14:00 - 21:00, telefon 031.824.13.60) si on-line pe www.eventim.ro, precum si in reteaua de parteneri Eventim

Costul unui bilet este de 40 lei de persoana.

Pentru copiii sub 2 ani pe care parintii ii tin in brate nu se percepe taxa.

Pentru detalii si informatii 0728.295.872.

Un spectacol produs de Compania de evenimente Zurli!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre