Tura vura isi schimba parul, dar naravul ba!

/ / Modificat: 2014-01-14
Tura vura isi schimba parul, dar naravul ba!

Sambata, 18 ianuarie 2014, la puzzle cafe  (Calea Victoriei, nr. 155, bloc d1, tronson 6, parter ) de la 10.30 si 12.00

Duminica, 19 ianuarie 2014, la Clubul Taranului Roman (Intrarea Monetariei, sos. Kiseleff, nr. 3) de la 10.30 si 12.00

Teatrul Zurli, teatru pentru copii, prezinta in premiera un nou spectacol original, scris de Mirela Retegan, in care protagonisti sunt personajele cele mai iubite de copii, cei din Gasca Zurli. 


Cui nu i-a fost macar o data greu sa se trezeasca dimineata ca sa mearga la gradinita sau la scoala? Pentru ca isi doreste sa prelungeasca visele frumoase si leneveala alaturi de prietenul ei, Ursuletul Martinel, Fetita Zurli cauta motive sa nu mearga la gradinita.

Tura Vura, care viseaza o gradinita unde sa se tavaleasca in noroi, sa vorbeasca urat si sa isi bage degetele in nas, incearca sa ia infatisarea Zanei Bune si sa o pacaleasca pe Fetita Zurli ca gradinita nu e buna. ii povesteste cum "toti copiii stateau pe scaunele si ascultau o femeie care ii invata poezii si cantece. Cum sa vrei sa inveti asa ceva?". Apoi cum copiii la gradinita se joaca - "Nimic nu e mai urat pe lumea asta decat sa vezi niste copii fericiti care se joaca. si ce mi s-a parut cel mai urat...toti copiii, dar absolut toti copiii inainte sa manance se spalau pe manute. Bleah! Bleah! Bleah!", crede Tura Vura despre gradinita.

Contra exemplul oferit de Tura Vura o face pe Fetita Zurli sa isi aminteasca de toate lucrurile frumoase pe care le-a invatat la gadinita - jocuri, cantece si bune maniere si mai ales de prietenii ei care o asteapta acolo.

"Tura Vura isi schimba parul, dar naravul ba!" este un spectacol plin de culoare, cantece vesele, mesaj si mai ales educatie prin distractie.

Rezervarile se fac din timp la telefon: 0728.295.872 si 0728.295.810 sau e-mail: contact@zurli.ro

Pret bilet: 15 lei/ adult si 10 lei/copil.

Copiii sub 2 ani nu platesc bilet!

Avem scaune, bancute pentru adulti, pernute pentru cei mici si muuuulta voie buna!!!

La spectacolele noastre copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mare ii aplauda din tot sufletul.

La final toata lumea primeste bomboane!

Va asteptam pe toti cu drag si cu super energie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre