Teatrul Zurli prezinta Motanul Incaltat!

/ / Modificat: 2013-05-14
Teatrul Zurli prezinta Motanul Incaltat!

Teatrul Zurli prezinta Motanul Incaltat!

Duminica,  19 mai 2013 Teatrul Zurli  va invita la spectacolul "Motanul Incaltat" la Clubul Taranului Roman (Str. Monetariei, nr. 2, sector 1)!

Adaptarea povestii "Motanul incaltat", in stilul Zurli este o lectie pentru cei mici. Povestea e vesela si plina de invataminte.

Fiul cel mai mic al morarului, rasfatatul familiei, primeste mostenire un motan. Desi pare cel mai ghinionist dintre cei 3 frati, norocul este insa de partea lui pentru ca  motanul este unul descurcaret. El il va invata pe tanarul fiu al morarului cum sa obtina in viata ceea ce isi doreste. Copiii sunt al patrulea personaj in spectacol. Ei se implica activ.

Il vor indruma  pe viitorul "conte" cum  sa manance, sa danseze si sa cante. Personajele sunt pline de viata, nostime si interesante, iar copiii vor fi tinuti cu sufletul la gura pana la sfirsitul spectacolului.

Durata: 40 min
Text si viziune original -  Mirela Retegan
Miscarea scenica - Nadejda Dumitriu

Rezervari la telefon: 0728.295.872 sau e-mail: contact@zurli.ro
Pret bilet: 15 lei / adult si 10 lei / copil

Jucam o singura reprezentatie de la 11:00!!

Avem scaune, bancute pentru adulti, pernute pentru cei mici si muuuulta voie buna!!!

La spectacolele noastre copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mare ii aplauda - din tot sufletul!!!La final toata lumea primeste bomboaneee!!!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre