Teatrul Ion Creanga revine pe scena cu o noua stagiune

/ / Modificat: 2012-11-27
Teatrul Ion Creanga revine pe scena cu o noua stagiune

In curand, vacanta se incheie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, ocazie cu care Teatrul Ion Creanga revine pe scena cu o noua stagiune.

Se anunta reprezentatii mult indragite, spectacole in premiera, a VIII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", ateliere de teatru dedicate celor mici cu varste cuprinse intre 0-3 ani si multe alte proiecte noi pregatite de echipa iubitului teatru pentru copii.

In stransa legatura cu Ziua Bucurestiului, Teatrul Ion Creanga ii daruieste publicului sau, cu incepere de la ora 11.00, duminica, 16 septembrie, avanpremiera spectacolului ''Noddy'', mult asteptata si inedita prin distributia sa exclusiv feminina. Mai mult, Noddy este o papusa de lemn intr-un oras de jucarie, expresie a copilului care abia asteapta sa devina un om mare, mimand cu seriozitate fiecare responsabilitate.

Spectacolul ''Noddy'', cu care va debuta, pe 29 septembrie, Festivalul International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", este inspirat din binecunoscutul desen animat britanic, omonim, al anilor '50, adaptat dupa povestirile lui Enid Blyton, de David Wood.

Program reprezentatii Teatru Ion Creanga

Programul reprezentatiilor Teatrului Ion Creanga pentru luna septembrie este urmatorul:

Duminica, 16 septembrie, ora 11:00, spectacol '"Noddy"

In distributie: Alexandrina Halic, Camelia Andrita, Marioara Sterian, Mirela Busuioc, Marcela Andrei, Ani Cretu, Ilinca Ivanov, Mihaela Betiu, Cerasela Constantin, Nicoleta Rusu, Julieana Draghici, Vera Linguraru, Miruna Ionescu, Maria taran.

Sambata, 22 septembrie, ora 11:00, spectacol ''Noddy''

In distributie: Alexandrina Halic, Camelia Andrita, Marioara Sterian, Mirela Busuioc, Marcela Andrei, Ani Cretu, Ilinca Ivanov, Mihaela Betiu, Cerasela Constantin, Nicoleta Rusu, Julieana Draghici, Vera Linguraru, Miruna Ionescu, Maria taran.

Duminica, 23 septembrie, ora 11:00, spectacol ''Carolina si poneiul''

In distributie: Anca Zamfirescu, Liliana Donici, Gabriel Coveseanu, Cristian Boeriu, Eduard Petru Jighirgiu, Ionut Ciocia, Ioana Ginghina, Ionut Antonie, Marius Nanau.

Sambata, 29 septembrie

Sambata, 29 septembrie - Sambata, 6 octombrie, Festivalul International de Teatru pentru Copii ''100, 1.000, 1.000.000 de povesti'', cu un program care va fi comunicat ulterior atat pe site-ul oficial al evenimentului: www.fitc.ro, cat si pe site-ul institutiei: www.teatrulioncreanga.ro, Sectiunea Noutati.

Sunt asteptate trupe si invitati straini din tari precum Italia, Franta, Spania, Bulgaria si Israel, iar evenimentul cultural va cuprinde atat spectacole de teatru, cat si de dans sau lectura, ateliere pentru copii, expozitii si multe alte surprize.

Teatrul Ion Creanga s-a intors din vacanta si isi asteapta publicul spectator!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre