Teatrul Ion Creanga prezinta TIC PITIC

/ / Modificat: 2015-01-20
Teatrul Ion Creanga prezinta TIC PITIC

Teatrul Ion Creanga prezinta Tic Pitic

Spatiu si timp, special pentru cei mici

30 ianuarie - 1 februarie 2015

Centrul National al Dansului - Bucuresti

Artele nu tin cont de varsta, ci de curiozitate

Zilele Small Size ii aduc impreuna pe cei mai mici copii, pe parintii si pe educatorii lor pentru a recunoaste importanta si valoarea artelor in viata fiecaruia, inca de la nastere. Evenimentul, organizat in premiera, va avea loc in perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2015 in numeroase orase din lume (din Helsinki pana in Madrid, din Londra pana in Salzburg, din Bucuresti pana in Ciudad de Mexico). Activitatile vor fi sustinute simultan, anual, in ultimul weekend din luna ianuarie, pentru a crea un eveniment mondial unic.

Pentru a sarbatori Zilele Small Size, Teatrul Ion Creanga prezinta TIC PITIC – un showcase al spectacolelor concepute special pentru cei mai mici spectatori. Cele mai recente premiere, dar si cele mai apreciate spectacole care fac parte din Programul "Educatia Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani" pot fi vazute dintr-o suflare. Sunt sase spectacole care isi propun sa dezvolte creativitatea copiilor, pofta de povesti si fascinatia fata de lumea care ii inconjoara. Maratonul spectacolelor pentru pitici este gazduit de Centrul National al Dansului – Bucuresti, Sala Stere Popescu (Blvd. Marasesti, nr. 80-82).

Zilele Small size sunt un eveniment al Asociatiei Internationale Artistice Small Size, fiind inclus in activitatea extinsa din cadrul "Small size, performing arts for early years", un proiect finantat de Programul Uniunii Europene – Europa Creativa 2014-2018. O retea europeana cu 17 parteneri, proiectul include teatre si centre culturale care implementeaza programe de cercetare artistica in domeniul teatrului pentru copii, dezvoltand competente specifice in artele spectacolului pentru Educatia Timpurie, stabilind relatii si parteneriate intre tari, cetateni si generatii, si sustinand dreptul copiilor la o "cetatenie culturala".

Program Tic Pitic - Zilele Small Size

Centrul National al Dansului - Bucuresti

Vineri, 30 ianuarie

Ora 10.00  - Cocos

Orele 17.00 & 19.00 - Seminte-Semi

Sambata, 31 ianuarie

Orele 10.00 & 12.00 - Iglu

Orele 16.00 & 18.00 - LalalaDodo

Duminica, 1 februarie

Orele 10.00 & 12.00 - In Parc

Orele 16.00 & 18.00 - Pinguinii melomani

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga – Piata Amzei, nr. 13, sau in reteaua Eventim, online, pe website-ul www.eventim.ro, si la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Carturesti si Humanitas. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre