Serile copiilor la final de aprilie

/ / Modificat: 2012-04-19
Serile copiilor la final de aprilie

Sambata, 28 aprilie si duminica, 29 aprilie, de la ora 19.00, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" organizeaza o noua serie a atelierelor "Serile Copiilor". In timp ce parintii sunt invitati la spectacolul "Rebecca", cea mai noua productie de musical a teatrului, cei mici sunt asteptati la atelierele de creativitate "Serile copiilor".


Atelierele "Serile Copiilor" sunt parte a proiectului cultural-educational "Creste prin Arta!" si sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani. Atelierele sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activitati si mijloace de exprimare artistica, stimuland creativitatea si increderea in sine a copiilor, incurajandu-i sa participe la exercitii de imaginatie si socializare.

Atelier de povesti interactive si poezii, coordonator Mioara Ifrim


28 aprilie, ora 19.00, in timpul spectacolului "Rebecca"


Atelierul combina intr-un mod imaginativ si amuzant elemente de naratiune, proiectii de filme si diafilme, teatru si cantec, oferindu-le celor mici ocazia de a participa la diverse jocuri si exercitii de comunicare si creativitate. Alaturi de Mioara Ifrim, solista a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", copiii isi pot dezvolta abilitatile personale si sociale prin jocuri de memorie si atentie, exercitii de agilitate si miscare, inventand povesti si punandu-si la lucru imaginatia.

Atelier de pictura si modelaj, coordonatori Gloria Apostol si Ioana Schiau

29 aprilie, ora 19.00, in timpul spectacolului "Rebecca"


atelier_de_picturaAtelierul urmareste sa le arate celor mici, prin joaca si improvizatie, doua fatete complementare ale artei plastice – pictura si modelajul. In prima parte a atelierului, copiii vor explora lumea picturii, jucandu-se cu pensulele, culorile tempera si acuarelele, urmand ca apoi sa lucreze cu diverse materiale pentru modelaj – plastilina si pasta ceramica – pentru a explora noi forme si texturi si pentru a-si descoperi indemanarea si placerea de a modela.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", tel. 021 313 63 48.


Pentru orice informatii suplimentare, aveti la dispozitie numarul de telefon 0751.177.084, adresa de e-mail ioana.schiau@opereta.ro, precum si blog-ul si pagina de facebook ale proiectului Creste prin arta!.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre