Se lanseaza prima carte de povesti: Zboara, zboara Vrajimaturica

/ / Modificat: 2015-06-18

Mirela Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul sau la rang de fenomen national lanseaza prima ei carte de povesti: Zboara, zboara Vrajimaturica! Gasca Zurli va face senzatie pe Promenada pe 24 iunie!

Va anuntam cu mare emotie o noua premiera in lumea plina de magie cu care v-a obisnuit Gasca Zurli!

Primul nostru audiobook! O carte cu o poveste minunata insotita de un cd cu povestea lecturata chiar de Tanti Prezentatoarea. Desigur, pe cd intervin toate personajele din Gasca Zurli.

lansare_carte_zboara_zboara_vrajmurica

Lansarea va fi una de poveste. Miercuri 24 iunie, la ceas de seara va dam intalnire pe Mallul Promenada unde toata Gasca Zurli va asteapta la o sesiune de autografe.

Va fi o lansare plina de surprize! Am invitat doua doamne minunate care cu vocile lor au bucurat generatii intregi: Doamna Alexandrina Halic, care a incantat parintii de azi la teatrul radiofonic si  vesela actrita Dorina Chiriac, atat de iubita de toti copiii.

Mirela Retegan vorbeste cu emotie despre lansare: "Am scris vreo 20 de povesti pentru copii. Multe dintre ele stau la baza unor spectacole pe care le jucam in Bucuresti si in tara. Mi-a luat ceva timp sa incep si tiparirea lor. Am gasit greu un desenator care sa-mi placa. Dar si cand ne-am intalnit am facut o bijuterie. Si pentru ca studioul de inregistrari e in AND-ul Gastii Zurli am inregistrat un audiobook de toata frumusetea. Stiti ca nu laud decat lucrurile care imi plac foarte mult. Ale mele sau ale altora. Dar carticica asta e fix cum mi-am dorit-o. Asa ca va invit din toata inima la evenimentul de lansare.E prima mea carte de povesti. Si e cu bucuria si emotia primului copil. Multumesc Gavrila Ana-Maria Ovidiu Stanciu Astilean Marius Alin Dumitrescu, Liviana Tane, editori, producatori, desenatori, graficieni si colegilor mei din Gasca Zurli - super voci cu super energie."

Lansarea cartii  Zboara, zboara Vrajimaturica va avea loc miercuri,  24 iunie, ora 18.00 pe terasa Mall Promenada.

Va asteptam cu cei mici pentru o seara de poveste cu muzica,  joc si alte frumoase surprize.

Pupici cu slipici!

Taguri Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre

Modifică Setările