Povestea lui Pinocchio, spusa de actorii Teatrului Zurli

/ / Modificat: 2013-03-11
Povestea lui Pinocchio, spusa de actorii Teatrului Zurli

Povestea lui Pinocchio, spusa de actorii Teatrului Zurli

Duminica, 17 martie,  la Clubul Taranului, ora 10:30 si 12:00    

Pentru ca afara sunt semne tot mai serioase de primavara, nu mai putem lasa veselia sa ne ocoleasca. Trebuie sa o chemaam prin orice mijloace. Teatrul Zurli o face in fiecare duminica, prin adaptari vesele ale povestilor clasice, care ne-au incantat tuturor copilaria.

Pinocchio

Duminica, 17 martie, de la ora 10:30 si 12:00, la Muzeul Taranului Roman se joaca spectacolul Pinocchio. Povestea este plina de peripetii de tot felul, iar personajele sunt realizate exact dupa dorintele copiilor. Pinocchio nu e mincinos, el doar nu spune adevarul si este prea credul. Se lasa mult prea usor pacalit de vorbele mieroase ale vulpoiului si motanului. Copiii pleaca de la spectacol intelegand ca trebuie sa spunem adevarul pentru ca minciuna complica lucrurile si ne incurcam atat de tare incat nu mai stim nici de unde am pornit.

Personajele negative sunt  ilustrate foarte bine de Vulpoi si Motan, factorul moralizator este Gepeto, personajul pozitiv - Zana Buna, iar Pinocchio este papusa cu suflet de la care copiii vor invata multe lucruri si se vor identifica cu ea in multe privinte.

Poveste_Pinocchio_Zurli

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Sambata, 16 martie, de la ora 12:00, Teatrul Zurli este invitat la Funland Entertainment Center (Magazinul Unirea, etaj 4), pentru a pune in scena spectacolul "Hansel si Gretel". Intrarea la spectacol este libera pentru clientii Funland.

 

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre