Kidex-Baby Boom, prima editie, 29 noiembrie - 2 decembrie 2012

/ / Modificat: 2012-11-26
Kidex-Baby Boom, prima editie, 29 noiembrie - 2 decembrie 2012

Kidex-Baby Boom, pentru tine si copilul tau!

Imagineaza-ti tot ce ai nevoie pentru copilasul tau si inmulteste cu doi! Pentru ca de-acum, vei avea de doua ori mai multe produse, iar noi te vom ajuta sa-ti cresti ingerasul de la venirea pe lume, pana ce ajunge un junior capabil sa-si care singur ghiozdanul!

kidex-baby-boom

Kidex si Baby Boom Show si-au unit fortele pentru a da nastere unui targ dedicat copiilor intre 0 – 7 ani si viitoarelor mamici. Prima editie a evenimentului organizat de Euroexpo si Romexpo, va avea loc in perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2012, in pavilioanele C4 si C5 ale Romexpo.

Kidex- Baby Boom va fi un eveniment relevant si interactiv pe piata din Romania. Va intampina nevoile culturale, educationale si sociale ale tuturor copiilor. Mai mult, targul isi propune sa promoveze creativitatea si educatia  si sa consolideze unitatea familiei.

La Kidex Baby Boom vei putea gasi:

  • imbracaminte, produse cosmetice si servicii dedicate exclusiv viitoarelor mamici;
  • banci de celule stem;
  • carucioare, scaune de masina, scaune de masa pentru bebelusi;
  • mobilier si accesorii pentru dormitorul celor mici;
  • produse cosmetice si accesorii pentru copii;
  • imbracaminte si incaltaminte;
  • sanatate – clinici private, cabinet psihologie infantila;
  • servicii educative (scoli private, scoli de inot, scoli de specializare etc.);
  • edituri – carti educative, lifestyle, literatura;
  • edituri digitale – DVD-uri, CD-uri, jocuri PC;
  • electronice – Wii, Playstation, accesorii, jocuri console;
  • gadgeturi – telefoane mobile, accesorii;
  • rechizite pentru prescolari;
  • agentii turism (excursii Disneyland, tabere);
  • centre de echitatie;
  • ONG-uri: implicarea in activitati extrascolare (curatenia orasului, padurii etc), tabere educationale (schimb de experienta);
  • agentii de modelling;
  • centre educationale pentru copii intre 6-7 ani;
  • oportunitati de distractie pentru copii intre 6-7 ani.

Pentru mai multe informatii despre eveniment va rugam contactati Directorul de Proiect, Nicoleta Gosa, la kidexbabyboom@euroexpo.ro sau la telefon 021.409.1852.

Concurs Kidex-Baby Boom: Castiga o jucarie pentru copilasul tau!

Fii prevazator si pregateste din timp sacul Mosului! Inscrie-te la concursul organizat de Chicco, si poti castiga o super-jucarie pe placul oricarui prichindel!

Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe imaginea de mai jos si sa te inscrii in competitie!

Premiile vor fi ridicate in perioada de desfasurare a targului Kidex-Baby Boom (29 noiembrie – 2 decembrie, Romexpo), chiar de la standul Chicco.

chicco_concurs

Jucariile pe care Chicco ti le pune la dispozitie sunt de cea mai buna calitate si au fost create in conformitate cu reglementarile actuale. Din categoria "smart", acestea dezvolta latura senzoriala si perceptia copilului, ajutandu-l sa creasca armonios.

Care dintre jucarii crezi ca s-ar potrivi copilasului tau?

Bucataria vorbitoare - bilingva, foarte echipata, stimuleaza imaginatia celui mic prin  invatare (memorarea cifrelor si a alfabetului, citirea ceasului), muzica (cantece vesele) si creativitate (sunete simpatice care imita zgomote reale ce se aud in bucatarie - un robinet care curge, sfaraiala unei tigai, un ceas de cuptor, un blender etc.).

Primul meu catel latra fericit cand este mangaiat pe cap, iar cand i se ofera un biscuit, il mananca cu pofta. Jucaria include catelusul din plus, peria si biscuitele.

Laptop vorbitor - primul laptop bilingv (franceza/engleza) cu ecran LCD si trei nivele de joc. Tastatura completa familiarizeaza copiii cu alfabetul, formele geometrice si cifrele de la 1 la 10. Cu ajutorul mouse-ului, ei activeaza cele 4 jocuri diferite, iar de la butonul cu nota muzicala declanseaza melodii. Este usor si are maner pentru a putea fi transportat oriunde doreste copilul.

Prima Vacuta este o jucarie electronica cu ventuza ce dezvolta abilitatile de coordonare. Nava spatiala in care se afla vacuta se roteste la 360°, iar sunetele si efectele sonore speciale distreaza copilul atunci cand jucaria este atinsa.

Cuburi cu Animale, din material moale si delicat ce poate fi apucat cu usurinta. Viu colorate si cu imprimeuri diferite, stimuleaza creativitatea copilului. Zornaitorile din interior il distreaza in timpul jocului.

 Dragonul vorbitor este o jucarie electronica interactiva cu cinci butoane pentru activarea ritmurilor educationale, in doua limbi (engleza si franceza), cu snur pentru deplasare. Dragonul isi misca din cap in momentul in care este tras.

Tamplar vorbitor este denumirea unei jucarii ce reprezinta bancul de lucru al unui tamplar. Este utilat cu tot ce este necesar: menghina, ruletã, masina de gaurit, ciocan, ferastrau, surubelnita . Trei accesorii sunt detasabile special pentru a stimula coordonarea si indemanarea copilului.

Motocicleta Turbo Touch Ducati Evolution, o motocicleta simpatica, irezistibila nu doar pentru baietei, ci si pentru fetite.

Inscrie-te acum si castiga jucaria preferata a copilului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre