Happy Cinema te invita spectacolul de teatru

/ / Modificat: 2017-01-26
Happy Cinema te invita spectacolul de teatru

Duminica, 29 ianuarie de la 11:30 la HAPPYCINEMA Bucuresti din Liberty Mall are loc un eveniment inedit: spectacolul de teatru "Lumea cu Pacala", jucat in sala de cinema, cu actori, scenografie si muzica.

Daca Ion Creanga, Ioan Slavici si Petre Dulfu s-ar fi hotarat sa-si puna laolalta snoavele si povestile, "Lumea cu Pacala" ar fi fost deja un spectacol clasic. Piesa de teatru dinamica si amuzanta, cu intelepciune populara condimentata de comicul de situatie, "Lumea cu Pacala" este deopotriva pentru copii si adulti.

Cele trei personaje - Boierul, Strajerul si Pacala - prind viata cu ajutorul tinerilor actori Alexandru Mandoiu (Pacala) si Petrisor Ionescu, care va interpreta un dublu rol (Strajerul/ Boierul). Maria Simona Arsu, actrita premiata, si-a folosit de aceasta data creativitatea si talentul pentru regia spectacolului.

Spectacolul interactiv pentru copii “Lumea cu Pacala”, este plin de haz, antrenant si aduce in prim-plan lumea satului romanesc si citeva dintre intamplarile prin care personajul titular a facut cariera culturala.

Decorul si elementele de costum au ca scop apropierea copiilor de spatiul etnografic autohton. La baza acestuia stau cuvintele: natural, viu, amuzant, educativ si isi doreste sa se constituie intr-un studiu asupra marilor teme si motive din traditia romaneasca.

Muzica este un alt element important in spectacolul “Lumea cu Pacala” si vine sa sustina autenticitatea atmosferei pitoresti. Atat fosnetul copacilor, cat si cantecul pasarilor constituie liantul invizibil intre realitatea imediata a secolului in care traim si magia traditiei romanesti.

Sunteti asadar asteptati cu mic cu mare la HAPPYCINEMA®, care s-a deschis recent in incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan. Costul unui bilet pentru copii este 15 lei, iar pentru adulti este 20 lei. Grupurile au parte de oferte speciale, la pret redus, pentru detalii si rezervari puteti suna la 0777 556 976.

Localizare: HAPPYCINEMA – CINEMA BUCURESTI: Soseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (in incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii; tramvaie: 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47; autobuze: 117, 173, 220; parcare gratuita)

Rezervari online: http://www.happycinema.ro/lumea-cu-pacalateatru/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piesa de teatru copii Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre