De Paste, Baneasa Shopping City iti ofera raiul pe pamant!

/ / Modificat: 2014-04-11
De Paste, Baneasa Shopping City iti ofera raiul pe pamant!

In luna aprilie, Baneasa Shopping City se transforma in raiul pe pamant: un spatiu plin de surprize, unde vor avea loc o serie de evenimente speciale pentru clientii sai. Sesiunile foto alaturi de Iepuras, concursurile, jocurile pentru copii si promotiile disponibile in Baneasa Shopping City vor fi atractiile principale.

Distractie pentru copii

activitati-copii-baneasa

Distractia nu va lipsi in Baneasa Shopping City! Cei mici vor avea parte de multe momente frumoase, interactive, educative – spectacole de teatru, dansuri, muzica live, fotografii cu iepurasul, oferite in parteneriat cu Epson, animatori si multe alte surprize incepand cu 31 martie. Vor fi alaturi de cei mici in maratonul distractiei Pygmalion Club, Plaiul Romanesc, Mondo Dance, Miniton Grup, gradinita Dream World, Dance Prestige, Scoala Nr. 45. Radio Romania Junior si Cartoon Network vor asigura activitati atractive, iar prietenii de la Contrapunct vor sustine un show original. In plus, copiii vor fi atrenati in workshop-uri de creatie sustinute de Creative Arts si Gradinita Happy Kids Floreasca.

Campanie: Strangem jucarii pentru copiii Asociatiei Pavel

De asemenea, Baneasa Shopping City lanseaza o campanie umanitara de strangere de jucarii si alte obiecte, precum si bani, destinata copiilor cu care soarta a fost mai putin generoasa. Toti cei care pot darui o jucarie unui prieten din Asociatia Pavel, se pot alatura acestei initiative. Cele doua urne de colectare se gasesc la birourile de informatii din incinta centrului comercial. 

Noaptea reducerilor

paste-baneasa

Extravaganta Promotiilor de Paste are loc pe 6 aprilie, noaptea in care se face shopping extravagant la preturi mici, pana la miezul noptii. Extra promotiile, muzica antrenanta si buna dispozitie fac parte din programul serii speciale. Distractia este condimentata de cocktail-urile gratuite oferite tututor petrecaretilor. Petrecerea din noaptea de 6 continua si in zilele de 7 si 8 aprilie.

Baneasa Shopping City va marca aniversarea a 4 ani prin multa sampanie si surprize delicioase, dar si prin organizarea unei tombole. Cumparaturile de minim 300 de lei realizate pana pe 22 aprilie vor fi recompensate cu o multime de premii instant la Tombola Aniversara. Toti cei care participa la aceasta tombola au sanse egale de a castiga o excursie in Thailanda oferita de TUI Travel Center prin Euroline.

Posesorii de card Baneasa Bonus Card si Bonus Card nu au fost uitati. Astfel, in perioada 31 martie – 22 aprilie vor beneficia de 2 luni perioada de gratie extra, iar primii 3 clienti care achizitioneaza cel mai mult folosind cardul in magazinele partenere din Baneasa Shopping Card  primesc 500 RON bonus.

Cei care doresc sa gaseasca cadoul perfect pentru cei dragi au la dispozitie Gift Voucher-ul, solutia perfecta pentru a oferi cadouri celor apropiati. Acesta poate fi achizitionat de la biroul de informatii din cadrul centrului comercial.

Parteneri principali: Bruno Banani, Domo, Electrolux

Magazine partenere:  Accessorize, Aldo, Aqua, Balizza, Trattoria Buongiorno, Cielo Venezia 1270, Dimensione Danza, Debenhams, Diesel, Ecco, Farmacia Help Net, La Femme, Lee Cooper, London Tailors, Miniblu, Next, Okaidi, Picioru' gras, Republica del Gusto, Sephora, Sport Couture, Steilmann, Yves Rocher.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre