5 trucuri pentru poze reusite de sarbatori

Decoratiunile creative de sarbatori, bradutul frumos impodobit, zapada de afara, orasul plin de luminite si prichindelul tau haios si nazdravan creeaza scena sau cadrul perfect pentru unele dintre cele mai reusite poze de sarbatori. A mai trecut un an peste varsta copilului tau si, fata de Craciunul trecut, a dezvoltat abilitati noi, pe care este indicat sa le imortalizezi intr-un album foto nou si special de sarbatori!

Pregateste decorul si recuzita!

Anul acesta, copilul a contribuit prima oara la crearea ornamentelor de sarbatori pentru casa si brad si chiar te-a ajutat sa impodobesti pomul si sa decorezi caminul? In acest caz, nu vrei sa ratezi capodoperele lui si modul in care si-a imaginat el anumite moduri de a decora. Chiar daca pozele langa brad sunt clasice si banale, ele sunt o prezenta obligatorie in albumul foto al fiecarui an, de sarbatori. La fiecare Craciun, bradul este altfel impodobit, casa arata diferit si sa nu uitam ca si copilul a mai crescut. Cu alte cuvinte, si pozele sunt cu totul altele, chiar daca decorul pare acelasi!

1 din 5 >

Taguri Trucuri poze sarbatori Poze Craciun Poze reusite sarbatori

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul