Cauti sa faci un cadou original in preajma Sarbatorilor de iarna? Iti dau eu cea mai potrivita varianta: o sedinta foto de Craciun!

/ / Modificat: 2021-11-05
Cauti sa faci un cadou original in preajma Sarbatorilor de iarna? Iti dau eu cea mai potrivita varianta: o sedinta foto de Craciun!

O sedinta foto de Craciun este cel mai potrivit cadou! Este si o ocazie exceptionala de distractie in familie si de petrecere a timpului liber intr-o perioada frumoasa din an, cand toti suntem relaxati si pusi pe distractie.

Sunt nenumarate motive pentru care o sedinta foto de Craciun este cea mai buna idee. In primul rand este o amintire ce va ramane peste ani si pe care o veti scoate cu nostalgie din sertar, doar ca sa puteti retrai toate acele clipe.

Apoi, este cadoul perfect, raspunsul la eterna intrebare care va framanta de la an la an: „oare ce sa le mai ofer cadou Bunicilor, matusii? ce i-ar incanta? cu ce sa mearga cei mici in vizita, de Craciun?” De ce? Pentru ca fotografiile pot fi transformate in felicitare, pot fi puse la profilul de pe retelele de socializare, pot fi inramate si oferite cadou, se pot transforma intr-un calendar de iarna, pentru mama sau bunica.

Nu in utimul rand, o sedinta foto de Craciun este si o ocazie de distractie in familie, de a va petrece timpul liber intr-o perioada frumoasa din an, cand toti suntem mai relaxati, mai joviali si pusi pe distractie.  

Sedinta foto de Craciun are rolul de a ne aduce aproape unii de altii - familie, prieteni, copii, bunici.

Fotografiile de Craciun trebuie sa fie vesele, la fel ca o stare de vacanta, asa ca nu va faceti un stres din a le realiza. Exista optiuni mult mai bune, ca de exemplu sa veniti la studioul nostru, pentru o sedinta foto personalizata. Sau sa venim noi la voi acasa, daca doriti sa va simtiti mai in largul vostru.

Poate ca peste ani mai uitam ce am mancat, cu ce ne-am imbracat sau cum am decorat masa, insa fotografiile din albumul de Craciun tocmai asta vor face: ne vor readuce in memorie clipele minunate petrecute cu cei dragi. Si dincolo de simplele fotografii, o sedinta foto de Craciun are rolul de a ne aduce aproape unii de altii - familie, prieteni, copii, bunici.

De ce sa ne alegeti pe noi pentru sedinta foto de Craciun?

Pentru ca si noi traim Craciunul cu aceeasi frenezie ca si voi! Ne implicam total, construim decoruri atragatoare si reale, aprindem luminite, ne straduim sa cream o ambianta cat mai placuta.

Apoi, ne place sa intram in atmosfera de Craciun ascultand colinde pe fundal, bem ciocolata calda, in jur miroase a scortisoara si mere coapte. Toate acestea ne trezesc simturile si starea de sarbatoare ne face mai relaxati, astfel ca pozele vor putea surpinde exact magia momentului.

Daca veti veni la noi la studio, am creat mai multe variante de decoruri, reale si pline de farmec

Daca veti veni la noi, veti vedea ca nu avem un decor simplu, cu fundaluri reci sau cu panza de croma pe care mai apoi se pot transpune tot soiul de imagini. Din contra, am creat variante de decoruri, toate reale, toate ca o casuta din povesti; a mea, a ta, a oricui doreste sa imortalizeze clipele de fericire din poate cea mai frumoasa perioada a anului.

Mi-am dorit din toata inima sa fie totul cat mai autentic, sa construiesc eu cu mana mea acest coltisor magic, sa il impodobesc an de an si sa va dau astfel ocazia sa oferiti un voucher cadou sedinta foto de Craciun sau sa va oferiti voua un cadou deosebit. O amintire memorabila pentru voi, pentru copiii vostri, pentru Bunici sau toti cei dragi din preajma sau plecati departe.

Ganditi-va ce-ar fi insemnat acum sa putem privi poze din copilaria noastra? Cu Bunica asteptandu-ne in poarta, cu bratele deschise si lacrimi de dor in ochi; cu mama care framanta cozonaci iar noi ne furisam si sterpeleam cate o nuca din castron; cu globuletele din sticla pictata la care priveam vrajiti, asezati comod sub brad…

Ce-ar fi insemnat sa fi avut eu acum o poza alaturi de tatal meu, cand ma lua de mana si mergeam amandoi sa alegem bradul de Craciun? Toate-s amintiri deosebite, care ne inunda sufletul cu caldura si dor, dar putini dintre noi am avut posibilitatea sa le captam in fotografii.

Sunt convins ca fiecare dintre voi aveti cate o amintire frumoasa din perioada copilariei si a Sarbatorilor de iarna, pe care v-ati fi dorit sa o aveti pastrata intr-un album… si cu cat mai indepartate sunt aceste momente, cu atat amintirile palpabile - adica fotografiile, sunt mai putine si de nepretuit. Pentru ca erau vremuri cand nu oricine detinea un aparat foto, oamenii nu se pozau in orice moment al zilei si in orice loc. Ei se primeneau, se imbracau in straie de sarbatoare, mergeau la studio pe bulevard sau la centrul de langa primaria din sat, stateau coplesiti de emotie in fata aparatului foto, iar apoi se retrageau acasa, fericiti.

Si-atunci, cu atat mai pretioase sunt aceste cadouri pe care azi chiar le putem avea usor, doar sa ne dorim acest lucru!

O sedinta foto de Craciun este cea mai mare bucurie pentru copii!

In afara de idea de cadou, o sedinta foto de Craciun este un moment plin de bucurie pentru copii.

Ei cred in magie si o vad peste tot! Se imbraca in pijamale cu reni si ursuleti, scriu scrisori pentru Mos Craciun, ii pregatesc lapte si biscuiti, pun morcovi si pentru renul Rudolf, totul este invaluit in puritate si magie. Iar copiii nu au limite in a visa si a crede in povesti.

Pentru toate acestea, pentru inocenta si bucuria lor, noi ne straduim de fiecare data sa le oferim un moment pe care nu il vor uita niciodata!

La Constantin Butuc Studio (C.B.Studio) ne costumam adecvat, ne jucam, impodobim bradul, totul este colorat si vesel. in plus, le oferim si un cadou celor mici, deci inca un motiv de bucurie!

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru a realiza o sedinta foto de Craciun in Bucuresti, va asteptam cu drag la Constantin Butuc Studio!

Totul este pregatit, ne-am pus deja straiele de sarbatoare, pentru ca se apropie cea mai frumoasa perioada din an!

Si nu uitati niciodata ca amintirile exista atata timp cat le pastram in memorie dar le si putem vedea si atinge. Iar fotografiile ne ajuta sa nu cadem in uitare. Permiteti-ne sa fim alaturi de voi si sa imortalizam cele mai frumoase momente pe care sa le pastrati pentru totdeauna!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri Poze Craciun

Articole recomandate

Citeste si despre