7 parfumuri romantice

/ / Modificat: 2014-03-03
7 parfumuri romantice

Parfumurile romantice reprezinta una dintre cele mai puternice arme ale seductiei unei femei. Ori de cate ori simti ca esti intr-o stare proasta sau ca sarmul tau a apus in fata grijilor si problemelor zilnice, pulverizeaza cateva pufuri de parfumuri cu note florale, fructate, usor condimentate si intra intr-o stare romantica, care te poarta pe taramuri fermecatoare.

Lancome - Tresor in Love

Romantismul care invaluie acest parfum este molipsitor. Combinatia senzuala de arome florale si note fructate ademeneste simturile si le introduce intr-o feerie pasionala din care nimeni nu scapa. Atrage-ti partenerul in capcana dulce a iubirii cu aceasta comoara a parfumurilor.  

Marc Jacobs - Oh! Lola

Un parfum de seara, potrivit pentru intalniri romantice, care va captiva simturile si atentia oricarui barbat din jurul tau. Florile hawaiiene si cele de zmeur sunt puse in evidenta de un strop de grepfrut ametitor.  

Nina Ricci - L'air du temps

Esti pusa pe flirt si este gata sa intinzi o capcana romantica partenerului tau! Da-te cu "L'air du temps" de la Nina Ricci, care are o putere irezistibila asupra barbatilor, datorita amestecului ingenios de arome de garoafa, gardenie si iasomie.  

Estee Lauder - Beautiful

Parfumul "Beautiful" de la Estee Lauder ofera o definitie aparte a frumusetii celei care il poarta. Cu un mix original si senzual de note de tuberoza, iasomie, lemn de santal si chihlimbar, acest parfum imprumuta cele mai romantice miresme ale naturii.  

Chloe

Chloe este unul dintre cele mai indragite parfumuri ale femeilor romantice si pasionale. Sa fie oare de vina cocktailul "halucinant" de arome imbietoare - lychee, frezie, magnolie si bujor - cel care te transforma pe loc intr-o romantica incurabila?  

Chanel - Coco perfume

Puterea si curajul femeii moderne pot fi numaidecat subjugate romantismului si pasiunii cu un parfum indraznet, dar ademenitor - Coco perfume, de la celebra casa Chanel. Acest parfum, cu miros pregnant de trandafir bulgaresc, se asorteaza cel mai bine unui ruj rosu, pasional si unei rochii sexy, negre, seducatoare.  

Gucci - Envy me

Parfumul "Envy me" vine cu o atentionare clara: s-ar putea sa atraga si atentia femeilor din jurul tau, nu doar a barbatilor. Este un parfum 100% seducator, care functioneaza cu succes in intalnirile romantice si garanteaza reusita unui flirt.

Cele mai romantice arome si note de parfumuri

Daca vrei sa-ti alegi un parfum romantic in functie de miresmele sau ingredientele din el, noi iti identificam care sunt notele sau aromele cu adevarat feminine si senzuale, care te poarta pe taramurile feerice ale dragostei.

Florile si fructele sunt cele doua categorii cheie pe care se bazeaza parfumierii in redarea notelor romantice pe care le cauti la un astfel de produs. Potrivit acestora, fructele si florile subliniaza cel mai fidel feminitatea, romantismul si pasiunea, fiind explorate in cele mai nebanuite formule.

Nu exista un parfum creat dintr-o singura floare sau fruct. Parfumierii le combina si le accentueaza miresmele cu mai multe ingrediente cheie, lasand ca nota dominanta mireasma unuia singur.

Florile care sunt folosite ca note de top in crearea parfumurilor romantice sunt:

  • gardenii;
  • trandafiri;
  • iasomie;
  • lotus;
  • orhidee;
  • ylang-ylang;
  • bujor;
  • patchouli.

Fructele care ofera izul romantic necesar unui parfum de seara si care sunt folosite adesea ca note de varf sunt:

  • fructul pasiunii;
  • rodia;
  • maracuja;
  • nuca de cocos;
  • zmeura si fructele de padure.

Aceste combinatii de miresme speciale sunt adesea scoase in evidenta si de anumite condimente, care ofera potiunilor si pasiunea de care au nevoie pentru a atrage barbatii in jocurile seductiei.

Vanilia si chiar piperul ofera acele note sau accente ametitoare, cu iz senzual, care le scoate in evidenta aroma.

Care este parfumul tau preferat de seara? Dar cel pe care-l consideri cel mai romantic? Iti plac parfumurile fructate sau florale? Spune-ne sugestiile si parfumurile tale preferate in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parfumuri femei

Articole recomandate

Citeste si despre