Parfumuri potrivite pentru fiecare tip de mamica

/ / Modificat: 2012-11-12
Parfumuri potrivite pentru fiecare tip de mamica

Parfumurile sunt unele dintre cele mai pretioase si impunatoare accesorii pe care le poate "purta" o femeie. Chiar daca nu este vizibil in tinuta unei femei, el transmite rapid un mesaj celor din jur si ii tradeaza personalitatea. Exista parfumuri pentru mamici sexy, romantice, de cariera, casnice, sportive sau nonconformiste. Spune-ne ce tip de mamica esti, ca sa iti spunem ce parfum ti se potriveste mai bine!

Mamici casnice

Desi au renuntat la cariera pentru a-si creste copilul, nu inseamna ca mamicile casnice nu-si pot pastra feminitatea si ca trebuie sa fie mereu imbracate in trening sau sa miroasa a mancare gatita.

Chiar daca sta acasa si schimba scutece sau gateste, femeia casnica poate fi senzuala, daca are grija sa se aranjeze, dar mai ales, sa se parfumeze, zilnic.

Unul dintre parfumurile potrivite pentru mamicile casnice este "Desperate Housewives Forbidden Fruit" de la Coty. Este un parfum fructat, amestecat cu arome florale, care te ajuta sa te mentii mereu proaspata si activa.

Mamici business

Mamicile business, care nu au renuntat la cariera pentru a-si creste copilul sau care au reusit sa impace armonios "meseria" de mamica cu profesia, sunt femei puternice si increzatoare in forte proprii.

"Chanel No.5" este parfumul femeilor de succes, puternice, carora nimic nu le poate sta in cale.

Mamici sportive

In ciuda faptulului ca au devenit mamici, multe femei nu renunta la pasiunea pentru sport si activitate fizica. Fie ca merg la sala, ca sunt pasionate de drumetii si alte tipuri de sporturi, mamicile active au nevoie de un parfum care sa le reprezinte.

Metal Jeans by Versace este una dintre alegerile potrivite pentru o femeie activa. Esentele florale, dintr-o combinatie subtila de floare de portocal, mosc si cu usoare accente de nucsoara, sunt perfecte pentru o femeie mereu activa.

Mamici sexy si seducatoare

Mamicile sexy si pasionale au nevoie de un parfum pe masura personalitatii lor.

Sexy by Carolina Herrera este parfumul care defineste femeia sexy si indrazneata, fiind creat dintr-o combinatie senzuala de arome florale si fructate, cu mici accente intepatoare de piper rosu.

Mamici romantice

In fiecare femeie exista un strop de seductie si romantism. Desi fac "casa buna" impreuna, in multe cazuri, doar romantismul este cel care iese la iveala si domina personalitatea. Chiar si cu un copil in grija, cu o casa de care trebuie sa se ocupe si o cariera pe care incearca sa o continue, exista mamici care-si pastreaza acea viziune romantica si visatoare asupra a tot ceea ce o inconjoara.

Parfumul "Princess" de la Vera Wang este simbolul femeilor romantice, care emana eleganta si rafinament prin toti porii.

Mamici nonconformiste si moderne

Mamicile moderne sau nonconformiste sunt cele care sparg tiparele clasice, atat in ceea ce priveste cresterea copiilor, cat si in stilul vestimentar sau modul lor de a gandi. Sunt femei independente, spirite libere si dornice de experiente noi, puternice si indraznete, care au curajul sa se aventureze in cele mai interesante activitati.

"Ange ou Demon" de la Givency este unul dintre parfumurile potrivite pentru acest tip de mamica.  

Tu ce fel de mamica esti si care este parfumul tau preferat? Crezi ca se potriveste cu personalitatea ta? Spune-ne parerea si sugestiile tale in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parfumuri mamici Parfumuri personalitate Parfumuri femei Frumusete femei

Articole recomandate

Citeste si despre