Caracteristicile apei de toaleta pentru copii

/ / Modificat: 2022-02-09
Caracteristicile apei de toaleta pentru copii

Parfumurile pentru copii au aparut pe piata parfumurilor relativ recent, dar au reusit deja sa câstige o popularitate imensa în rândul copiilor si a parintilor. Principala forma de eliberare a parfumurilor este apa de toaleta, care are o aroma usoara si care este destinata atât baietilor cât si fetelor. Mai jos, va vom prezenta care sunt caracteristicile unei apei de toaleta pentru copii.

Apa de toaleta pentru copii: caracteristici

Companiile moderne dedica cea mai mare parte din noile lor produse copiilor. Ei clasifica parfumurile dupa vârsta si tip, promovând unicitatea fiecaruia. Imaginea unui copil poate fi diferita - zilnica sau solemna, iar parfumul nu va face decât sa sporeasca impresia si sa devina punctul culminant al acestuia. Însa, nu trebuie sa uitam ca o apa de toaleta https://makeup.ro/categorys/5392/ pentru copii trebuie sa fie certificata si sa îndeplineasca standardele internationale de calitate si siguranta, fapt pentru care brandurile autohtone lanseaza ape de toaleta:

  • Hipoalergenice. La contactul cu pielea, substantele active nu provoaca arsuri, iritatii, roseata si alte reactii dermatologice neplacute.

  • Cu o compozitie sigura. Fiecare componenta a parfumului este supusa unor teste de laborator amanuntite, apartinând categoriei de materii prime naturale, ecologice.

  • Potrivite pentru vârsta copilului. Apa de toaleta are o aroma foarte discreta, nu veti gasi mirosuri ascutite, prea dulci în sortimentul producatorilor.

  • Cu un design original al sticlei si ambalaj colorat. Copiilor le place foarte mult forma interesanta a sticlei, care înfatiseaza jucariile lor preferate sau personajele din desene animate.

 BeFunky collage

Puteti gasi o apa de toaleta pentru copii de la branduri renumite precum Koto Parfums, Lacoste, Gwen Stefani, Guerlain si multe altele. Costul acestora este variabil, depinde în mare masura de numele producatorului. În ceea ce priveste volumul sticlei, 50 ml este standard, desi exista optiuni pentru 30, 100 ml.

Atunci când alegeti o apa de toaleta pentru copilul Dvs., luati în considerare criteriile mentionate mai sus, astfel veti fi siguri ca achizitionati un parfum care nu are o aroma iritanta si excesiv de concentrata, precum si ingrediente sintetice.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parfumuri mamici

Articole recomandate

Citeste si despre