• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Bogdan
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Botezatu Bogdan

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medical City

marti 13:00 - 16:00;
vineri 13:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Dr. Botezatu Bogdan
De Madalina pe 30 August 2010

Buna, mamicilor. Am o mare rugaminte la voi cele care ati nascut cu domnul doctor Botezatu Bogdan. Cum ati procedat pe parcursul celor noua luni de sarcina, ati fost la consult la spital la Giulesti sau la clinica? Eu sunt graviduta in 6 saptamini si sunt din Ploiesti, doctorul vine doar o data pe saptamana aici la clinica si nu stiu cum sa procedez pe viitor. Ma puteti indruma, va rog? Multumesc frumos.

Dr. Botezatu Bogdan
De Georgiana panait pe 24 August 2010

Am nascut cu domnul doctor in decembrie 2008 si nu credeam ca am sa nasc asa de usor doar cu ajutorul lui, deoarece nu mai puteam ajunga la sala de nasteri din salonul B2. Am nascut undeva la o sala de pansamente, dar vreau sa va spun ca totul a fost ok deoarece m-a ajutat foarte mult si il apreciez. Este super bun.

Dr. Botezatu Bogdan
De Camelia C pe 02 August 2010

Am nascut cu dl. doctor pe 9.07 2010 si totul a fost ok. Mi-a dat si foarte multa incredere in mine cand, la un moment dat intrasem un pic in panica din cauza durerilor. Cu el au nascut si o prietena de-ale mele si cumnata mea. L-am recomandat si nasei mele, si altei prietene. E foarte comunicativ, rabdator, disponibil, si nu isi neglijeaza deloc pacientele. Cu siguranta voi ramane pacienta lui.

Dr. Botezatu Bogdan
De Mirela pe 31 Mai 2010

Sunt pacienta dansului din martie 2008. Datorita tratamentelor pe care mi le-a prescris am scapat de o infectie pe care o aveam de mult timp si am reusit sa raman insarcinata, iar dupa nastere am reusit sa scap si de o rana pe col fara sa fie nevoie de cauterizare, ci doar cu ajutorul tratamentelor. Este eficient si disponibil la orice ora. Il recomand cu incredere.

Dr. Botezatu Bogdan
De Lunka Mihaela pe 23 Mai 2010

Pot sa zic ca am nascut cu dr. Botezatu Bogdan in in data de 70.07.2007, pentru mine numarul 7 este un numar norocos la fel si d-nul Bogdan ne-a purtat noroc. Cum au spus fetele mai sus ,disponibil a fost la orice ora aproape, tot respectu aveti aici nasterea prin cezariana filmata: " https://www.youtube.com/watch?v=UgGRyri_mfo " il recomand oricarei femei cu incredere din toate punctele de vedere!
Multa sanatate la toate viitoarele mamici si doctorul cu care vreti sa urmati acest pas chiar conteaza!

Dr. Botezatu Bogdan
De Monique pe 08 Mai 2010

Sunt pacienta dansului de 2 ani. Este un doctor excelent si sper sa nu se schimbe niciodata! M-a ajutat (prin telefon) chiar si atunci cand era in concediu. De nota 10+!

Dr. Botezatu Bogdan
De Meri pe 26 Aprilie 2010

M-am tratat de o infectie, dar am si nascut cu dansul. Mi-a urmarit sarcina pe parcursul celor 9 luni si pot sa spun ca la orice ora sunam era disponibil si foarte comunicativ, chiar si dupa ce am nascut, am ramas pacienta dansului.

Contact Dr. Botezatu Bogdan

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.