• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Bogdan
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Botezatu Bogdan

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medical City

marti 13:00 - 16:00;
vineri 13:00 - 16:00

Opinii utilizatori

O nastere "furata"
De Baican Alina pe 12 Februarie 2018

Nu este un medic bun pt cine isi doreste sa nasca natural ...Mi-a monitorizat sarcina de la 8 saptamani,pe tot parcursul sarcinii s-a purtat normal..dar cand a venit vremea sa nasc a insistat f mult sa-mi faca cezariana ..A inventat fel de fel de motive ca-i copilul cat un"bolovan" ..ca o sa moara la nastere..ca are pulsul mic etc...Pana la urma mi-a provocat nasterea (membrane rupte,calciu in vena)..dar era f nervos ca nu a reusit sa ma convinga sa ma operez ..A plecat si a venit la insistentele moasei inainte sa nasc..(mi-a facut o taietura oribila)totul a fost o bataie de joc...Nasterea mea minunata cea mult visata s-a transformat intr-un cosmar din cauza acestui"doctor"

Experieta neplăcuta
De Daniela pe 19 Noiembrie 2017

văd numai vorbe de lauda pentru acest domn doctor.... ei bine,eu nu pot sa spun asta .
Am fost la control de când aveam 8 săptămâni de sarcina, a fost OK la primele "întâlniri".
A venit momentul sa fac triplu test
, și l.am făcut la spitalul sf. Spiridon bucuresti( parca așa se numea) la îndrumarea Dl. Doctor. Bine-nțeles ca rezultatele au ieșit -trisomia 21 - din cauza ca erau greșite analizele . Aveam 17 săptămâni de sarcina, iar pe rezultat , din cauza unei greșeli a nu știu cui persoane, scria ca am 21 săptămâni. 🤔. In fine , am repetat testul mai mult cu cearta cu Dl doctor , ca el era foarte convins ca rezultatele sunt bune , și a ieșit OK după .
Când a venit vremea sa nasc , atâta lipsa de comunicare nu am întâlnit , și bani i.am "împins " la preanestezic. Am făcut hemoragie după naștere cezariana și cheaguri de sânge,de abia le.au scos asistentele de la T I și cu o doctora super cuminte, ca domnul doctor nu a mai răpuns la telefon sa vina sa ma vadă . Cu familia mea care aștepta afara nici măcar nu o.a bagat in seama sa le spună dacă am născut sau nu. Și tot dansul era supărat ca l.au întrebat . In fine .... nu as mai repeta aceasta experieta pentru ca foarte urat s.a comportat acest doctor .
Poate sunt eu mai ghinionista și nu era dansul in "toane bune", ca am văzut ca e pe toane .

recomand cu drag
De Raluca pe 14 Septembrie 2017

Despre domnul doctor, pot spune doar de bine. Am avut o sarcina gemelara, monitorizata temeinic si cu atentie de d-lul doctor. Sarcina obtinuta prin FIV ICSI. Procedura am facut-o in afara tarii, dansul a fost medicul curant cre a monitorizat sarcina indeaproape. Am nascut la termen, in cazul gemenilor, la 35 de saptamani, 2 minunatii de peste 3kg fiecare. M-a marcat felul dansului de a fi, este foarte obiectiv, iti spune ce vrei sa stii, are o abordare calda si umana. Are darul/harul de a te calma, cand e nevoie. Eu avand o sarcina obtinuta cu eforturi, eram mereu atenta si stresata, dansul ma linistea si imi raspundea la toate intrebarile. Cu mare drag, il recomand!

Este cel mai bun medic
De Salimi Ionela pe 23 August 2017

Este cel mai bun medic de la noi din tara,dupa parerea mea.Nu are grad de comparație,sincer este o minune de om.Mergeți cu încredere la dansul si o sa vedeți cat de profesionist este!Ecografiile,de asemenea,le face fără nicio eroare,ce zice,aia este...din toate punctele de vedere..La superlativ si ca medic si ca om!Repet,nu poate fi comparat cu nimeni,este cel mai bun dintre cei mai buni.

O experienta foarte frumoasa.
De Lav pe 26 Ianuarie 2017

Am nascut cu dansul in 2015 noiembrie. Am inceput "colaborarea" la 8 saptamani de sarcina, prima intalnire a fost cam rece dar pe parcurs s-a schimbat. Intradevar nu comunica foarte mult..dar daca il intrebam raspundea, foarte atent la detalii..si nu a beneficiat de atentii de la mine in 9 luni, doar la nastere 700 ron. Nasterea a fost super ok, cezariana, venea sa ma intrebe daca ma simt bine de cate 2 ori pe zi. Din punctul meu de vedere recomand cu caldura.😊

Raspuns
De Cristina pe 09 Noiembrie 2016

Am nascut cu dnu doctor in 2009 cand inca era rezident..Vreau sa spun ca a fost ca un inger pazitor!Avand in vedere ca am fost la camera de garda si nu il stiam inainte..S a comportat mai mult decat extraordinar...Si un aspect important care intereseaza pe toata lumea..a facut toate astea..pe gratis..

Raspuns
De !!! pe 30 Septembrie 2016

1000 lei. Simplu, in buzunar

Intrebare
De Carmen pe 28 Septembrie 2016

Buna,
A nascut careva recent cu dr Botezatu? Ce suma i-ati oferit si cum?

Mii de multumiri Domnului Dr. Bogdan Botezatu.
De Georgeta A pe 02 Iunie 2016

Am fost la Domnul Dr.Bogdan Botezatu la Medas Unirii si am foarte multumita de Dansul.Este un om extraordinar.Spre surprinderea mea neplacuta am vrut azi sa ma programez la Dansul si mi s-a spus ca nu mai este acolo.Mi-au dat lacrimile si am inceput sa-l caut pe net.Va rog sa ma ajutati sa il pot gasi cu un numar de telefon Va multumesc.

Un medic extraordinar
De Georgiana pe 04 Ianuarie 2016

Am nascut cu domnul doctor Botezatu in luna decembrie 2014. Este un medic extraordinar. Inca de la inceput mi-a explicat ce avem de facut. In ultima parte a sarcinii am avut probleme cu tensiunea, in sensul ca a crescut mult si dansul s-a ocupat foarte bine de noi, iar pe 14.12.2014 am nascut un baietel perfect sanatos. Multumim domnului doctor si voi ramane pacienta dansului.

Contact Dr. Botezatu Bogdan

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.