• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Bogdan
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Botezatu Bogdan

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medical City

marti 13:00 - 16:00;
vineri 13:00 - 16:00

Opinii utilizatori

dDr. Botezatu Bogdan
De Ramona pe 18 Ianuarie 2012

Nu are nicio legatura cum este dansul, ca medic, cu spitalul. Daca iti place, stati de vorba si gasiti o solutie impreuna. Eu il cunosc de 4 ani, ii sunt fidela, chiar daca am mai fost si la alti medici. Insa concluziile tot dansul le-a tras. Este un om minunat, disponibil oricand. Voi naste cu dansul (cand va fi momentul). Succes si nastere usoara!

Intrebare
De Raluca pe 25 Noiembrie 2011

Am vazut aici numai opinii pozitive despre dr. Botezatu. Mie Giulesti mi se pare de trista amintire pentru ca acolo au ars copii aceia, insa vad aici numai lucruri bune despre acest medic. Voi ati nascut acolo? Cum vi s-au parut conditiile? Voi ati dat bani si daca da cam cat? Eu sunt in a 2-a luna de sarcina si prima data am mers la dl Botezatu. Mi-a placut si incerc sa ma conving daca sa continui cu el sau nu. Astept opiniile voastre.

Dr Botezatu Bogdan
De Corina pe 04 August 2011

Buna ziua dragi mamici! Sunt graviduta de Octombrie si astept cu nerabdare sa-mi tin bebelusul in brate. Sarcina mea este urmarita inca din prima luna de Dr. Botezatu si nu m-a dezamagit niciodata. Este un doctor forte ok. As avea o rugaminte la voi in furnizarea unor informatii de la mamicile care au nascut in ultimul an la Giulesti: cum sunt conditiile, cat ati dat la nastere (normala si cezariana), ce bagaj de spital ati avut (ce va folosit si ce nu? As avea nevoie de suportul vostru avand in vedere ca marele moment se apropie iar emotiile si gandurile sunt din ce in ce mai puternice. Va multumesc! Corina

Un doctor de nota 10
De Violeta rizea pe 01 August 2011

Si eu am nascut cu domnul doctor ambele fete si il apreciez foarte mult este un doctor foarte buna ii multumesc foarte mult pentru felul in care s-a ocupat de mine.

Dr. Botezatu Bogdan
De Madalina pe 13 Aprilie 2011

Eu am nascut pe 10 Martie 2011, acum o luna de zile cu Dr Bogdan Botezatu. Este un medic de nota 20 care isi face cu placere meseria. Sunt foarte multumita de dansul si voi merge in continuare la dumnealui. Are multa rabdare, raspunde tuturor intrebarilor. Eu eram foarte speriata la inceputul sarcinii si dansul mi-a dat putere sa am incredere ca totul va fi bine. Si a fost bine. La 37 de saptamani tot dumnealui a vazut ca fetita mea incetase sa mai creasca si a luat minunata decizie de a o scoate atunci din burtica. Fetita este bine, sanatoasa, a luat in greutate. Ii multumesc domnului doctor pentru tot ce a facut pt mine pe parcursul celor 37 saptamani de sarcina. Este un profesionist. Pt dumnealui conteaza sa fie bine si mama si copilul. Asta e cel mai important pt dumnealui. Il recomand cu caldura pe dr Botezatu Bogdan de la Giulesti.

Dr. Botezatu Bogdan
De Daniela pe 01 Ianuarie 2011

Este un super doctor, eu am avut o sarcina mai dificila si mi-a fost alaturi tot timpul pe parcursul celor 9 luni. Cand am nascut travaliul a durat mai bine de 10 ore si a stat tot timpul cu mine. Il recomand cu mare incredere!

Dr. Botezatu Bogdan
De Mihaele H pe 19 Noiembrie 2010

La ce spital ai nascut?

Dr. Botezatu Bogdan
De Camelia C pe 31 Octombrie 2010

Am nascut la 22:20. nr. Evei a fost 81. Tu la cat ai nascut?

Dr. Botezatu Bogdan
De Ștefania H pe 21 Septembrie 2010

Camelia C la ce ora ai nascut tu? Poate ne cunoastem, am nascut in aceeasi zi cu tine.

Dr. Botezatu Bogdan
De Stefania H pe 21 Septembrie 2010

Va garantez ca este de nota 10+, nu veti fi dezamagite de dansul. Si eu am nascut cu dansul si a fost super bine.

Contact Dr. Botezatu Bogdan

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.