• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Bogdan
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Botezatu Bogdan

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medical City

marti 13:00 - 16:00;
vineri 13:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Multumiri
De Mihaela pe 08 Decembrie 2015

Am urmat tratamentul domnului doctor, am ramas insarcinata si am nascut cu dumnealui. Totul a fost foarte bine, nu am nimic sa reprosez, fiecare etapa imi era scrisa si explicata pe un bilet, totul era foarte clar. Domnul doctor cred ca este selectiv si de aceea supararea doamnei.

In cateva minute am stiut ca nu vreau sa-l mai vad vreodata!
De Mariana pe 02 Decembrie 2015

O fi bun din punct de vedere profesional insa ca om e o mare mijerie! Plin de el, sictirit si scarbit, face imposibila orice comunicare.
Nu iti explica nimic, nici ce urmeaza sa faca, nici de ce trebuie sa faca anumite lucruri, esti pacienta buna pentru el doar daca nu pui intrebari, ca sa nu-l deranjati, cumva, sa-l scoateti din confortul persoanl.
Mizerabila experienta, nu am mai intalnit un asa ginecolog!

Un medic de nota 10
De Mihaela pe 08 Ianuarie 2015

Un medic cum rar mai intilnim, rabdator, gata la orice ora sa-si ajute sau indrume pacientele.

Parere Dr. Botezatu Bogdan
De Air Soul pe 13 Noiembrie 2014

L-am ales sa imi monitorizeze sarcina pe dr. Botezatu Bogdan in urma multelor review-uri pozitive. Am fost foarte dezamagita de lipsa de comunicare. Am mers cu sarcina la 6 saptamani, nu mi-a spus cand ar trebui sa nasc, mi-a recomandat un hormon barbatesc (duphaston) denumindu-l VITAMINA, fara sa imi spuna de ce este necesar.

Dupa ce am cumparat medicamentul si am citit prospectul am constatat ca nu este vitamina. L-am intrebat ulterior cum se procedeaza in cazul in care am streptococ de tip B, pe care alti medici au incercat sa il trateze fara succes - nu stiam care este protocolul in cazul in care inainte de nastere mi se administreaza antibiotic si streptococul ramane - ce se intampla cu bebelusul. Raspunsul Dr. Botezatu Bogdan, sictirit, obosit si deranjat a fost "Doamna, toti murim".

Peste 2 luni, la alta intalnire, am revenit in cautarea clarificarii si practic m-a dat afara din cabinet. Experienta mea cu el: oribila. Cu sarcina la 9 saptamani am plecat plangand.

Un medic mai mult decat extraordinar!
De Hader Adriana pe 14 Mai 2014

Este un medic mai mult decat extraordinar in tot ceea ce tine de acest domeniu. Eu sunt pacienta dansului de 7 ani si inca de la primul consult m-am simtit plina de incredere, desi aveam probleme destul de grave! Il recomand cu toata inima si increderea tuturor femeilor!

Doctor de nota 10
De Florentina Tanasa pe 11 Mai 2014

Un medic extraordinar! Cu ajutorul dl dr Bogdan Botezatu am ramas insarcinata anul trecut iar anul acesta pe 02.05.2014 a venit pe lumea micutul Alexandru prin operatie de cezariana.

Mii de multumiri si multa sanatate dl dr.

Il recomand din tot sufletul.

O parere foarte buna
De Emilia pe 20 Februarie 2014

Si mie imi urmareste sarcina dl. Botezatu inca de la inceput. A fost intotdeauna foarte ok, nu am ce sa-i reprosez. Acum sunt insarcinata in 36 saptamani si astept finalul. Sper sa fie si la mine totul ok. La noi colaborarea a decurs foarte bine. Il recomand cu caldura oricarei femei.

Super
De Alexandra pe 06 Februarie 2014

Un medic excelent, de nota 10!

Foarte bun
De Covaci Alina pe 02 Noiembrie 2013

Este un medic extraordinar in luna mai anul acesta am nascut cu dumnealui operatie cezariana pot spune ca nu am intalnit un om mai grijuliu si mai bland decat dansul s-a ocupat de noi extraordinar de frumos si am sa ii multumesc toata viata. Toata increderea in d-nul Doctor nu m-a costat nimic. Va spun din suflet la operatia de cezariana, domnul doctor nu a acceptat nimic de la mine, mai rar, oameni ca dansul, un om minunat.

Dr. Botezatu Bogdan
De Maria pe 30 Octombrie 2013

Buna fetelor, si eu sunt o viitoare mamica, sunt insarcinata in 21 de sapt si astazi merg la consultatie la domnul dr Botezatu....acum 2 sapt am fost la clinica Medas de la Unirii si am facut triplul test cu dumnealui. Mi s-a parut un doctor bun si sper ca totul sa fie bine. Spun asta deoarece anul trecut am pierdut o sarcina la 23 de sapt cu dr Zaharia Oana care habar are sa citeasca niste analize....in fine sper din tot sufletul k de data asta totul sa fie bine .....

Contact Dr. Botezatu Bogdan

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.