• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Bogdan
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Botezatu Bogdan

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Dr. Botezatu Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medical City

marti 13:00 - 16:00;
vineri 13:00 - 16:00

Opinii utilizatori

Dr. Botezatu Bogdan
De Stefania petre pe 22 Octombrie 2013

Sunt insarcinata in 8 luni si sunt pacienta dansului. Sunt foarte multumita de cum comunica, cum trateaza, cum ma sfatuieste. Ce pot sa spun este ca e un bun profesionist si un om cumsecade. Il recomand cu incredere!

Medic de nota 10!
De Monica pe 02 Octombrie 2013

Este medicul care imi monitorizeaza sarcina si de care sunt foarte multumita. De fiecare data cand am avut nevoie a fost mereu disponibil. Este un om cu care se poate vorbi, care iti acorda timpul necesar si care te trateaza cat se poate de frumos.

Un medic foarte bun
De DenyP pe 15 Iulie 2013

Este un medic foarte bun si foarte atent. Saptamana trecuta am facut o histeroscopie si a fost foarte atent si comunicativ. Sunt foarte multumita de modul cum comunica cu pacientul si sper ca sub indrumarea dumnealui sa reusim sa facem un bebe.

Dr. Botezatu Bogdan
De Cera pe 07 Iunie 2013

Inainte de a fi un medic extraordinar pe mainile caruia poti sa te lasi cu toata increderea pentru ca are in sange forta si talentul de a te convinge ca totul va fi bine, precum si cele mei usoare maini pe care le poate avea un ginecolog, pentru mine a fost un inger trimis pe pamant pentru a-mi salva viata si sufletul. Dr. Botezatu este cel care a facut posibil ca eu sa scriu in acest moment aceste randuri, a aparut in viata mea intr-un moment de rascruce si este cel care m-a facut sa realizez inca o data ca "viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cat o viata".

Dr. Botezatu Bogdan
De Lyly pe 11 Aprilie 2013

Nu am decat cuvinte de lauda la adresa domnului Dr. Botezatu, este de-o calitate ireprosabila, cum rar intalnesti in ziua de azi! Trateaza "FEMEIA" ca pe "UN OM", vorbeste si asculta ca un adevarat medic, iar de la mine, credeti-ma, nu a primit niciodata bani, i-am oferit, dar i-a refuzat cu mult bun simt. Este singurul medic din viata mea care, refuza banii, credeti-ma, nu mint! Doar mii de multumiri si numai bine ii doresc acestui minunat medic.

Dr. Botezatu Bogdan
De Daniela pe 26 Martie 2013

Intradevar este un medic deosebit. Eu am ajuns la dansul cu o complicatie aparuta in urma unui chiuretaj, eram foarte speriata si socata de diagnosticul pus de medicii de la Pitesti. Acum totul este bine, merg in continuare la dansul si sper sa apara si un bebe in curand. Il recomand din tot sufletul pentru ca este un medic cu suflet si asculta problemele pacinetelor, nu le trateaza cu indiferenta.

Supermedic
De Danilu pe 07 Martie 2013

In afara faptului ca este un foarte bun profesionist, este si un om extraordinar. Am nascut in 2010 si totul a decurs foarte bine, mi-a dat increderea ca totul va fi bine, m-a sustinut moral si m-a ajutat foarte mult.

Fibroadenom ammar
De Margareta dima pe 01 Ianuarie 2013

Este un doctor de nota 10, am fost la dansul pentru o consultatie deoarece am de 6 luni un fibroadenom mamar si medicul endocrinolog mi-a zis ca nu mai depinde de el, sa merg sa cer parerea si altui medic. Tremuram de frica, am atatea luni de cand tot merg pe la medici, tratamente cu femicur, mastodynon, progestogel, teama, desi mi s-a spus ca este un fibroadenom benign (mamaografie si ech.). Este singurul medic care mi-a redat increderea, speranta ca totul este ok, sa stau linistita, tinem sub control acest fibroadenom (are 6 luni si nu a scazut, dar nici nu a crescut), m-a chemat la o alta consultatie in primavara.
De atunci nici macar nu m-am gandit la probleme, m-a facut sa fiu optimista, mi-a intins o mana cand eram foarte debusolata. Pot sa va spun cu inima pe inima, sa mergeti cu incredere la dansul, este de-o calitate ireprosabila ca om si medic, ce nu prea gasesti in ziua de azi.

Este un medic de nota 20
De Ivan alice pe 07 Octombrie 2012

Este un medic excelent, dupa parerea mea, este mare lucru in ziua de azi sa gasesti asa ceva. Este medicul meu de curand, dar chiar mi-am pus toata increderea in dansul.

Sper sa nasc si a doua oara tot cu domnul doctor
De Elena Munteanu pe 07 Martie 2012

Am nascut la Giulesti cu domnul doctor Botezatu in 2 aprilie 2011 si am fost foarte multumita in primul rand de dansul ca si medic pentru ca ne-a fost mereu alaturi, este un medic profesionist si am avut parte de o sarcina si o nastere fara probleme avandul ca si medic. Spitalul este ok, mai ales ca am nascut normal si sectia unde am fost internata inclusiv sala de nasteri au fost renovate, personalul medical de exceptie de la un cap la altul pentru ca te ajutau cu orice neconditionat. Si salonul unde am stat a fost ok, curat si cu tot ce trebuie si camera unde stateau copii foarte bine dotata si curata. Am primit multe sfaturi in spital de la asistente si medici, sfaturi care m-au ajutat si am iesit pe poarta spitalului multumiti de conditiile decente in care am fost gazduiti.

Contact Dr. Botezatu Bogdan

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.