• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Micii Magicieni
54 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
< 500 ron

Cresa Micii Magicieni

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

program - 06:30 - 18:00;

in limita locurilor disponibile

program - 06:30 - 18:00;
taxa - 12 lei / zi;

bucatarie proprie;

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa nr. 24
De DAna pe 09 Ianuarie 2011

E o cresa in care nu as vrea sa imi tin copilul.

Cresa nr. 24
De Moise Mihaela pe 22 Noiembrie 2010

Scumpa doamna, eu am facut reclamatie la Directia Creselor pe aceasta tema,ca se aplica rele tratamente minorilor intr-o institutie unde copii trebuiau sa fie protejati. Copilul meu dupa ce a plecat din acea cresa nu vorbea cu ceilalti copii in parc ,nu mai reactiona normal, acasa statea pe scaunel si daca vroiam sa il scol de acolo urla, noaptea nu mai contenea cu urletele, incet incet si a revenit si nu am avut nevoie de psiholog. Cum s-au comportat ele acolo este inacceptabil. Nu uitati ca aceasta cresa a fost data in judecata de parintii fetitei de 1 an si patru luni fiindca a plecat in coma de acolo. Nu cred ca e cazul sa ma numiti pe mine mincinoasa.

Cresa nr. 24
De Moise mihaela pe 22 Noiembrie 2010

Eu am auzit altceva, acum cateva luni a fost un scandal fiindca s-a luat mita de la o mamica si in al doilea rand nu a plecat asistenta sefa care mi-a explicat ca fiul meu a luat paduchi fiindca are pielea capului curata si asta in conditile in care se lauda ca are 30 de ani de experienta. Dulapurile nu schimba oamenii.

Cresa nr. 24
De Madalina pe 08 Noiembrie 2010

Eu sper din tot sufletul sa nu plece aceasta conducere care este acum, pentru ca se zbat pentru copii nostri sa le fie mai bine. De la anul au zis ca se va schimba si meniul adica o mancare mai adecvata varstei lor fara varza si ghiveci. Deci copiilor nostri le va fi si mai bine. Nu pot spune ca este perfecta, dar intotdeauna este loc de mai bine. Iar doamna asistenta sefa se implica mult mai mult decat cea care a fost inainte, pe doamna asistenta sefa am vazut-o si la ora 5 in cresa. Pe doamna Elena, fosta asistenta sefa la ora 2 nu mai era de gasit.

Cresa nr. 24
De Madalina pe 08 Noiembrie 2010

Buna, conducerea care este acum face lucruri nemaipomenite, au facut dulapuri noi, au schimbat aspectul interior al cresei, au pictat pereti. Eu am fetita din mai la aceasta cresa si sunt foarte multumita. Fetita mea are 2 ani si 4 luni si stie cantece, jocuri, mananca singura. Iar personalul este destul de amabil si are grija de ei.

Cresa nr. 24
De Mihaela pe 19 Octombrie 2010

Conducerea intr-adevar a fost schimbata, doar directorul si asistenta sefa, dar nicidecum ingrijitoarele. Si nimeni nu a bagat pe nici un copil in debara. Cred ca dumneata nu ai ce sa faci si scrii lucruri neadevarate.

scandal
De Moise mihaela pe 23 Septembrie 2010

Nu trebuia sa fac scandal trebuia sa chem si Protectia Copilului.

Cresa nr. 24
De Moise mihaela pe 22 Septembrie 2010

L-am lasat cu soacra si am gasit un job de weekend.

Cresa nr. 24
De Moise mihaela pe 22 Septembrie 2010

Apropo am aflat de curand ca s-a schimbat toata conducerea de la director la ingrijitor ceea ce este foarte bine. De curand am aflat de la alta mamica ca atunci cand era vechea conducere ingrijitoarele de atunci i-au bagat copilul in debara ca a fost obraznic si cred ca l-au tinut pe intuneric.

Cresa nr. 24 - pentru doamna Moisa
De Monica pe 06 Septembrie 2010

Copilul meu a crescut trei ani de zile in aceasta cresa la program de saptamanal si am fost foarte multumita de ingrijirea copilului, cat si de evolutia lui acolo. Nu este adevarat nimic din ceea ce spuneti cum ca personalul bate copiii, ca ati luat paduchi de acolo, ca copilul dumneavoastra s-a imbolnavit. Nu mai vorbiti in numele altor parinti, pur si simplu mintiti.

Contact Cresa Micii Magicieni

Adresa

Izvorul Muresului, 4, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.