• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Micii Magicieni
54 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
< 500 ron

Cresa Micii Magicieni

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

program - 06:30 - 18:00;

in limita locurilor disponibile

program - 06:30 - 18:00;
taxa - 12 lei / zi;

bucatarie proprie;

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Conditii de inscriere
De Doina pe 08 Februarie 2018

Buna, aveti idee daca pentru inscrierea la cresa se solicita sa avem domiciliul in sectorul 4? Sau este vreo lege care ii obliga pe toti sa tina cont de acesr criteriu? Va multumesc!

Informatii
De Alexandra pe 03 Decembrie 2017

Va rog cand postati comentarii, pro sau contra sa spuneti si grupa. As vrea sa imi dau copilul din primavara si as vrea sa stiu la ce grupa. Am avut o tentativa esuata la cresa Dumbrava Minunata si apoi povestind ororile, am aflat ca doar la grupa 1-2 e horror, iar la grupa 5-6 e minunat, dar deja imi retrasesesm copilul

numar de tel
De Anca pe 28 Noiembrie 2017

0371.360 .128

Foarte mulţumită
De Iulia Ichim pe 22 Noiembrie 2017

Copilul meu (2 ani şi 3 luni) este primul an la creşă. Sunt foarte mulţumită. Doamenle se comportă exemplar. Copiii sunt îngijiţi cu dragoste. Mănâncă bine, dorm, sunt puşi la oliţă, socializează. Mai mult, au şi activităţi suplimentare, de pildă dansuri, engleză, teatru. Recomand tuturor... Zi faină!

cresa
De Anca pe 10 Noiembrie 2017

Program 6:30-18:00. Costa 12 lei pe zi .

Recomand
De Anca pe 10 Noiembrie 2017

Am inscris fetita in aseasta toamna in septembrie si sunt foarte multumita de aceasta cresa, de educatoare ,si curatenia din aceasta cresa. Fetitei mele ii place foarte mult, mananca si doarme si s-a adaptat foarte bine.

Nu recomand Cresa Micii Magicieni
De Aura pe 02 Noiembrie 2017

Nu recomand cresa Micii Magicieni din cauza celor doua asistente si nici mancarea nu este foarte ok. Li se da aproape tot timpul ciorbe de legume cu smantana. Multi dintre copilasi se plang de durere de burtica.

10
De Vrăjitoarea catalina maria pe 27 Octombrie 2017

Informație creșă program și câți bani

Urgent relatie Micii Magicieni
De Andreea pe 19 Februarie 2017

Sunt o mamica cu bebe de 1a4l. In luna iunie incep serviciul si trebuie sa-l duc la cresa. As dorii la Micii Magicieni pentru ca e cea mai la indemana,insa acolo mi-au spus ca pana in septembrie nu ma pot ajuta. Sunt disperata deoarece nu am cu cine sa il las. As dorii daca stiti cum si cu cine sa vorbesc(recompensez)sa-l pot inscrie din iunie, v-as fi profund recunoacatoare.

Recomand cu drag
De Anastacia pe 14 Octombrie 2016

Am avut baiatul aici grupa8 fetele super...dtpdv baiatul meu s.a dezlipit cu greu de ele si de dna dana grupa a fost minunata copiii se iubeau intre ei mancare ok curatenie nu mai zic!

Contact Cresa Micii Magicieni

Adresa

Izvorul Muresului, 4, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.