• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Micii Magicieni
54 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
< 500 ron

Cresa Micii Magicieni

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

program - 06:30 - 18:00;

in limita locurilor disponibile

program - 06:30 - 18:00;
taxa - 12 lei / zi;

bucatarie proprie;

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Nemultumita
De Raluca pe 18 Septembrie 2016

De mancare. Cartoful este baza. Le dau cartofi zilnic, daca nu e cartof la felul 2 este in ciorba si tot il gasim. A ajuns copilul sa nu-i mai suporte. Plange ca nu vrea la cresa pentru ca nu vrea cartofi. Plangea in fiecare noapte, dupa ce m-am infipt intr-una dintre educatoare despre care imi spunea ca il trage de manute s-a linistit copilul. Mai ganditi-va! Dna directoare psiholog nu este capabila sa-si gestioneze propriile conflicte si atunci ne intrebam dna psiholog cum puteti dvs. sa-i ajutati pe ceilalti???

Nu recomand
De Radu pe 18 Septembrie 2016

Cresa comunista. Totul se rezolva cu spaga. Copii tusesc dimineata ca la infirmerie si cu 10 lei la asistenta intra la grupa cu siropul si ANTIBIOTICUL la dulapior. Rusine!

Foarte multumita
De Iuliana toropoc pe 10 August 2016

Am avut fetita la aceasta cresa,doamnele minunate,implicate,curatenie,doamna directoare foarte implicata si corecta,mancare excelenta,am avut ocazia sa gust,copilul s-a dezvoltat foarte bine,neconstrans de nimic,s-a atasat frumos de doamne si nu le-a uitat nici acum ,era vesela si fericita cand le vedea

nr tel
De Adina pe 24 Mai 2016

Aveti un nr de telefon de la cresa Micii Magicieni pentru a pune cateva intrebari . Multumewc!

comunicare 0
De Cornelia pe 20 Mai 2016

Copilul după 1 luna și acum plânge , o gasesc pe scaun și e tot timpul trista , nu se comunica cu copii ,îngrijitoarele mi se par reci nu comunica părinților ce a făcut copilul pe ziua respectiv , o găsesc nemâncata Cum mi-am dat seama plangea de fiecare data cum am ajungea acasă îi dădeam sa mănânce și se liniștea și cu somnul la fel era f măraita , la fel o puneam în pat și o lua somnul instant . E f trista de când e la creșă .

inscrieri
De Adina pe 24 Ianuarie 2016

Buna seara, in ce perioda se fac inscrierile pt anul acesta? Fetita mea face 2ani in ianuarie, anul viitor? Multumesc!

Trecutul cresei 24
De MOISE MIHAELA pe 22 Septembrie 2015

https://adevarul.ro/news/eveniment/de-cresa-masa--operatii-1_50acf1fe7c42d5a6638c57da/index.html

Sfat
De Doina pe 09 Septembrie 2015

Buna, am si eu un baietel la cresa sunt foarte multumita de doamnele de la grupa dar sunt nemultumita ca doamna directoare a luat decizia de a scoate personalul in timpul zilei la curatenie pe holuri si copiii nostri raman nesupravegheati din aceasta cauza copilul meu a fost muscat de un al copil.

an scolar 2015-2016
De Mirela pe 28 August 2015

Marti, pe 1 septembrie 2015 incep.

an scolar 2015-2016
De Elena pe 07 August 2015

Buna ziua,
As vrea sa aflu cand incepe anul scolar 2015-2016 incepe la cresa Micii Magicieni, pe 1 sau pe 14 septembrie 2015?
Multumesc!

Contact Cresa Micii Magicieni

Adresa

Izvorul Muresului, 4, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.312.8432 / 021.450.2432
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.