• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Micii Magicieni
54 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
< 500 ron

Cresa Micii Magicieni

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

program - 06:30 - 18:00;

in limita locurilor disponibile

program - 06:30 - 18:00;
taxa - 12 lei / zi;

bucatarie proprie;

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa Micii Magicieni
De Mariana pe 01 Iulie 2015

Buna! Recomand cu toata increderea cresa Micii magicieni. Am fetitza in aceasta cresa de un an si sunt extrem de multumita. Personalul este bine pregatit si organizat, copilul meu este sanatos, fericit si bine ingrijit. Directoarea de acolo se zbate si se implica foarte mult pentru binele copiilor nostri.

gradinita MICII MAGICIENI
De GABRIELA pe 17 Iunie 2015

am incercat sa il inscriu pe cel mic azi acolo si momentan nu mai au locuri.Referitor la pret este de 12 lei/zi

Mici Magicieni
De Daul pe 03 Iunie 2015

Buna ziua,

Eu si sotia mea suntem foarte multumiti de alegerea facuta pentru baietelul nostru de 2 ani.

Desi am oscilat mult intre o gradinita particulara si cea de stat, dupa o perioada de acomodare care a durat 2-3 luni suntem foarte multumiti.

Avantaje:
- masa gatita in cantina. Nu am avut probleme cu mancarea facuta acolo.
- activitati extra optionale (dans, engleza, olarit, o data pe luna teatru)
- totul este curat, arata foarte bine
- baietelul a renuntat la pampers cu ajutorul doamnelor de acolo;
- au loc de joaca afara

Felicitari doamnei Directoare ca reuseste cu succes sa organizeze activitatea de acolo astfel incat lucrurile sa decurga cum trebuie.

tarif
De Ionela pe 27 Mai 2015

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cat este tariful pe zi la aceasta cresa. Multumesc!

cresa nr. 24
De Georgiana pe 07 Martie 2015

Buna si eu am fetita ls cresa 24 " Mici magicieni" si tin sa mentionez ca totul este ok, personalul, mancarea si igiena. Este normal ca atunci cand duci copilul prima oara in colectivitate sa se inbolnaveasca, mai ales daca are o imunitate mai slaba.

Cresa 24 MIci magicieni
De Gylly george pe 05 Martie 2015

Buna ziua.Am si eu un copil la cresa nr.24 (mici magicienii) si sa stiti ca sunt foarte multumit de personal si de cum este tratat am avut ocazia de a lua contact cu absolut tot personalul si cu cei de la birouri si mi se pare foarte OK.
La curatenia si igiena din aceasta institutie nu am ce sa comentez. Tinand cont ca atunci cand iti aduci copilulu nu ai voie sa intri in grupa ci doar pe hol si asta mie unul mi-se pare normal
Copilul meu nu a avut nici o problema de cand l-am dus in prima zi . Din aceasta cauza o recomand cu mare placere Multumesc.

Recomand cresa
De Liliana pe 04 Martie 2015

Buna!si eu am băiețelul înscris la aceasta Cresa si sunt foarte mulțumită de ea ,nu am ce reproșa. Mâncarea este buna,copilul se duce cu drag la Cresa, a învățat multe cântece si poezii, socializează f bine,deși era f timid cand l-am înscris. apropo de îmbolnăvirea frecventa a unor copii,consider ca este normal sa se întâmple asta atunci cand intra in colectivitate si mai tine si de imunitatea fiecărui copil. Cunosc cazuri de copii înscriși la creșe particulare care se îmbolnăvesc mai des decât copilul meu.

Cresa nr. 24
De MOISE MIHAELA pe 27 Octombrie 2014

Copilul meu a mancat o bataie crunta aici si l-am retras si in prezent are probleme de comunicare si este un pic diferit fata de alti copii si numai eu stiu cat m-a costat psihoterapia.

In al doilea rand aici a fost un caz mult mai grav al unei fetite care de la aceste batai a fost internata si operata fiindca a avut un hematom la cap din cauza batailor. Asa ca daca observati ceva in neregula retrageti-l ca alfel veti suferi mai mult.

Cresa nr. 24
De Louis pe 29 Septembrie 2014

Copii batuti - da, a fost un caz si in primavara aceasta. copii stresati - da, plang ca apucati de streche cum ajung la cresa. Numai Dumnezeu stie cum or fi tratati copii nostrii acolo. Si, da, ii lasam acolo ca nu avem de ales, in speranta ca vor fi tratati omeneste, ca doamnele nu vor venii capsate de acasa cu problemele lor sa se razbune pe micutii nostrii.

Sfat
De Simonac pe 18 Mai 2012

Draga Ioana, Poti sa-mi trimiti te rog numele ingrijitoarei de la cresa nr 24. Vreau si eu sa-mi inscriu fetita din toamna acolo si as vrea sa fie in grupa pe care o ingrijeste doamna aceasta. Daca mai poate sa-mi dea si altcineva detalii in privat despre cresa 24 le primesc cu drag pe simona.fratila@gmail.com. Va multumesc din suflet!

Contact Cresa Micii Magicieni

Adresa

Izvorul Muresului, 4, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.