• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Micii Magicieni
54 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
< 500 ron

Cresa Micii Magicieni

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

Cresa Micii Magicieni este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4, Bucuresti.

Capacitate: 180 de locuri, 9 grupe - 20 copii in grupa.

program - 06:30 - 18:00;

in limita locurilor disponibile

program - 06:30 - 18:00;
taxa - 12 lei / zi;

bucatarie proprie;

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa nr. 24
De Nicoleta pe 20 Iulie 2011

Buna,am o mare dilema si as vrea daca se poate sa ma ajutati in gasirea unei crese. Locuiesc in Aparatorii Patriei si as vrea sa-mi duc copilul la o cresa aproape de casa si bineinteles buna. Va rog sa-mi dati si detalii ex. program, mese, joaca, costuri....etc. Multumesc anticipat si astept un semn de la voi cei care ati trecut sau treceti prin aceasta etapa.

Cresa nr. 24
De Simona pe 05 Iulie 2011

Ioana, daca se poate vreau sa iau si eu legatura cu tine, am inscris si eu fetita la aceasta cresa pe o lista destul de lunga, mi-a spus ca tocmai in aprilie la anul mi-o primeste, eu vreau acum de fapt cam inceputul lui august, eu incep munca, desi o am deja inscrisa de un an de zile la alta cresa, Degetica din spatele scolii 96, dar am transferat fetita cea mare de la aceasta scoala la 129, si vroiam sa le am pe amandoua in acelasi drum. Daca ma poti ajuta cumva, sau cunosti pe cineva din cresa care ma poate ajuta, adresa mea de email este simonastancu79@yahoo.com. Multumesc.

Cresa nr. 24
De Ioana pe 10 Iunie 2011

Buna si eu sunt o mamica care are copilul la cresa 24 si am fost foarte multumita de felul in care se poarte ingrijitoarele cu el. Baietelul meu are 3 ani si din toamna va merge la gradi. Zi de zi imi spune ca o iubeste pe doamna, mereu am surprins momente foarte frumoasa intre ingrijitoare si copii, au invatat cantecele si poezii foarte frumoase. Vis-a-vis de sanatate, baietelul meu a fost de 2 ori racit ,dar sunt siguara ca ar fi racit si acasa, nu l-am luat niciodata batut sau lovit de catre alti copii. Mie chiar imi pare rau ca merg la gradi din toamna.

Cresa nr. 24
De Florina pe 18 Mai 2011

Cresa mi se pare ok.

Pentru Moise Mihaela
De Alina pe 07 Aprilie 2011

Buna! As dori sa iau legatura cu tine daca se poate. Mi-am dus si eu baietelul la aceasta cresa si sunt cam descurajata de reactia lui. As avea nevoie de un sfat din partea ta si sa discut cu cineva care probabil a trecut prin ce trec eu acum. Iti multumesc si astept un raspuns de la tine daca se poate pe adresa alina_mischie@yahoo.com.

cresa 24
De Moise Mihaela pe 17 Martie 2011

https://www.realitatea.net/o-fetita-a-ajuns-la-spital-in-stare-grava-parintii-le-acuza-pe-educatoare-ca-au-lovit-o_688891.html

Cresa nr. 24
De Moise Mihaela pe 09 Martie 2011

https://www.click.ro/actualitate/bucuresti/in-primita-palma-cresa-dupa_0_854314692.html

cresa 24
De Moise Mihaela pe 09 Februarie 2011

Citeste mesajele mele lasate aici pe site si baga si pe google cresa 24 bucuresti.te vei lamuri imediat.

Cresa nr. 24
De Stef77 pe 06 Februarie 2011

Intodeauna se gasesc parinti nemultumiti, eu ma situez printre cei care sunt foarte multumiti. Am baiatul la aceasta cresa de aproape 2 ani si sunt super multumita. Nu mi s-a intamplat sa iau copilul batut, maltratat, murdar cu toxinfectie sau mai stiu eu ce. Tineti cont ca pretul de 6 RON pe zi include masa plus ingijirea copilului. Conditiile sunt foarte bune.

Cresa nr. 24
De Alina pe 26 Ianuarie 2011

Ai putea sa ne dai mai multe detalii cu privire la faptul ca nu-ti dai copilul la aceasta cresa? De ce? Ma intereseaza foarte tare parerea ta deoarece stau in zona si as vrea sa-mi dau si eu copilul la aceasta cresa. Iti multumesc!

Contact Cresa Micii Magicieni

Adresa

Izvorul Muresului, 4, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.312.8432 / 021.450.2432
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.