• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Ciobanasului
45 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Ciobanasului

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Cresa Ciobanasului
De Vioara pe 31 Martie 2011

Chiar nu stie nimeni preturile de la cresa?

Cresa Ciobanasului
De Claudia pe 06 Martie 2011

Cam ce preturi sunt la aceasta cresa?

Cresa Ciobanasului
De Nicoleta pe 14 Ianuarie 2011

Sunt foarte multumita de aceasta cresa, de intreg personalul in frunte cu doamna Director dr. Zorila. Curatenie, disciplina, iar mancarica e buna si sanatoasa. Si spun asta dupa o vechime de aproape 3 ani.

Cresa Ciobanasului
De Rizescu doina pe 22 Noiembrie 2010

Am si eu baietelul acolo.

Cresa Ciobanasului
De ALEXANDRA pe 18 Iulie 2010

Acum trebuie sa merg la serviciu si nu aveam cu cine sa o las, asa ca m-am gandit sa o duc la o cresa. Nu stiam la care sa o duc, gandindu-ma mai bine am zis: de ce sa nu o inscriu la cresa la care am fost si eu si aceea fiind Cresa Ciobanasului. Am mers acolo, am vazut cresa mi-a placut si am decis sa o inscriu acolo. Este veche, dar este foarte curata si cred ca asta conteaza cel mai mult. Va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru.

Contact Cresa Ciobanasului

Adresa

Ciobanasului, 23, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.