• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Ciobanasului
45 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Ciobanasului

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Cresa Ciobanasului
De Cristiana pe 12 Ianuarie 2016

Buna tuturor!
Stiti cumva daca la aceasta cresa se pot inscrie si copii din provincie?

cresa ciobanasului
De Putineanu mihai pe 12 Noiembrie 2014

Buna ziua asi dori si eu sa stiu daca se mai fac inscrieri la crea am si eu nevoie urgent am un baietel de 2 anisori si am inceput serviciul si nu am cu cn sal las acasa va rog sami spuneti si mie cum se procedeaza si cat este tariful pe luna va multumesc dn suflet.

Cresa este inchisa pentru modernizare
De Dan pe 01 Septembrie 2014

Cresa este inchisa pt modernizare. O parte sunt mutati in Cresa din Str. Sinaia - Colentina restul nu se stie inca. A fost o cresa buna.

Inscriere Cresa Ciobanasului
De Ionela pe 13 Martie 2014

Pentru inscriere trebuie sa depuneti o cerere la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 2 nr. tel 021.310.24.17

Inscriere cresa
De Irinamisha pe 10 Martie 2014

Buna,

Dintre parintii care au copiii la aceasta cresa, cum ati procedat cu inscrierea? Am tot auzit ca trebuie depus dosar la cresa si am incercat de doua ori, telefonic, sa cer detalii si mi s-a spus ca nu este cazul, sa depun doar la Protectia copilului, in str Racovita.

Mi s-a spus nu numai ca nu trebuie sa vin sa vorbesc acolo, ci si ca nu voi fi primita decat dupa ce imi este acceptat copilul de la directie, ceea ce mi se pare cam ciudat, mi s-ar parea normal sa vad si eu care sunt conditiile unde imi las copilul, nu?

Am nimerit eu persoana gresita la telefon? La ce frumos vorbesc parintii despre personal, ma asteptam la o altfel de convorbire. In fine, indrumati-ma, pentru ca mai am doar 4 luni de stat acasa cu fetita si trebuie sa stiu in ce directie o luam.

Multumesc,

Irina

Cresa Ciobanasului - inscriere
De Ionela pe 06 Martie 2014

Buna! Inscrierile la cresa se pot face oricand, eu am depus cererea cand copilul meu avea 9 luni, insa la cresa il primesc de la varsta de 1 an pana la 3 ani.

Acte pentru inscriere
De Anisoara pe 22 Ianuarie 2014

Stie cineva de ce anume am nevoie sa o inscriu pe fetita mea pentru aceasta cresa? Fetita mea are 6 luni si va face in iulie 1 an, dar am zis ca trebuie sa incep din timp cautarile ca sa am succes.

Mentionez ca stau cu chirie in Bucuresti si s-ar putea sa am unele probleme.

Multumesc anticipiat!

Nota 10
De Sisicutz pe 12 Decembrie 2013

Neasteptat de bine, e totusi o cresa de stat de la care n-ai prea multe asteptari, de obicei. Copilul merge cu placere, nu se imbolnaveste mai des decat atunci cand statea acasa cu mine, personalul foarte profesionist, au asistenta, au activitati (teatru foarte des), sunt foarte multumita, avand si alte experiente cu cresele. Copilul intra dimineata zambind si iese la fel. Multumim doamnelor :)

Tarif cresa
De Florin pe 06 Septembrie 2013

Am inteles de la educatoare ca tariful ar putea scade, in cazul in care aduci adeverinta de la serviciu cu ultimele 6 salarii.

Cresa Ciobanasului
De Miu cristina pe 30 August 2013

Buna fetelor, este cineva in grupa 5 la aceasta cresa si noi ne enumeram printre parintii cu mari emotii, de luni incepem, insa nu am inteles mare lucru astazi, ne-a preluat o asistenta medicala, doamna educatoare nu era, din ce mi s-a explicat si am citit la intrarea in cresa, copiii sunt preluati de asistenta medicala. Ati mai avut copiii in aceasta cresa,este ok? Dau mezeluri si alte minunatii copiilor? Cum sunt doamnele educatoare, dar asistentele?

Contact Cresa Ciobanasului

Adresa

Ciobanasului, 23, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.322.3085
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.