• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Ciobanasului
45 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Ciobanasului

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Emotii
De Cristina85 pe 29 August 2013

Noi suntem fericiti ca am prins loc in aceasta cresa, de la 02.09.2013 incepem prima zi de cresa.

Noi am depus dosarul in martie pentru inscriere si din prima clipa ne-au spus sa nu ne facem sperante ca e foarte posibil sa nu prindem loc.

Cotizatia se calculeaza in functie de venitul parintilor, conform adeverintei de salariat pe care am adus-o.

Ce e nasol, ca in termen de 30 de zile de la inceperea cresei, mama trebuie sa aduca si ea adevererinta de salariu, deci trebuie sa se intoarca la lucru, daca nu are unde, atunci copilul nu va mai fii primit la cresa, asa ne-au explicat noua! Nu poti sta acasa si copilul la cresa, la cresa merg copii ai caror parinti muncesc si nu au cu cine sa-i lase.
Maine, mergem sa ducem dosarul medical cu rezultatele de la analize si ce au mai cerut ei, si cred ca maine o sa ne puna in tema cu totul, ca luni sa fim pregatiti!

Offf mari emotii, oricum!

Cat costa tariful lunar?
De Victor pe 26 August 2013

Buna seara,

Stie cineva cum se calculeaza tariful lunar, sau care e maximul platit?

Cresa Ciobanasului
De TUDOSE CLAUDIA pe 30 Iulie 2013

Buna ziua. Sunt mama unei fetite pe care ati avut la dvs.si pot sa spun ca am fost tare multumita de tot.personal.si tot va multumesc frumos.pentru ca ati avut grija de ea. O zi buna.si sa o tineti-o tot asa.

Cresa Ciobanasului
De Adriana pe 24 Aprilie 2013

Buna!

La Protectia Copilului ai depus doar cerere tip? In cat timp ai primit aprobarea dosarului?

Multumesc.

Inscrierea la cresa la 1 an
De Manea monica pe 21 Decembrie 2012

Inscrierea la cresa se face de la varsta de 1 an.

Varsta minima
De Silvia pe 14 Septembrie 2012

Buna ziua. Stie cineva care este varsta minima la care se poate inscrie copilul la aceasta cresa?

Excelenta
De Dana B pe 13 Septembrie 2012

Am avut baietelul inscris la aceasta cresa. Nu pot avea decat cuvinte de lauda. Personalul este foarte atent cu copiii si se implica foarte mult in formarea deprinderilor, efectiv se chinuie sa ii invete la olita, sa manance singurei etc. Mancarea este foarte buna, este o curatenie desavarsita. Doamna directoare este minunata, la fel si doamna psiholog. Se preocupa si de educatia lor, le fac tot felul de programele, li se aduce teatru de papusi o data pe luna. Eu l-am inscris prin februarie. Am sunat sa intreb daca sunt locuri ( nu erau) si in cateva zile am fost sunata ca s-a eliberat un loc. Nici nu s-a pus problema de vreo spaga. Dupa ce a fost ok dosarul la Directia Generala De Asistenta Sociala Si Protectia Copilului - Sector 2 l-am si dus la cresa. Sincer va recomand aceasta cresa. Este sigur cea mai buna din sectorul 2.

Anul 2012-2013
De RALU pe 06 Septembrie 2012

Nu este o data anume de inscriere. Mie mi-au spus de acolo ca pot veni oricand sa depun dosarul pentru inscriere, in momentul in care se elibereaza un loc, te contacteaza si poti duce copilul.

Cresa Ciobanasului
De Turcanu corina pe 03 Septembrie 2012

Spuneti-mi si mie stiti cumva daca se mai fac inscrieri pentrul anul 2012 - 2013

Reclamatiile
De Raluca pe 27 August 2012

Reclamatiile tot acolo trebuie depuse.

Contact Cresa Ciobanasului

Adresa

Ciobanasului, 23, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.322.3085
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.