• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Ciobanasului
45 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Ciobanasului

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

raspuns
De Rizescu doina pe 07 Septembrie 2011

243 RON este pretul maxim,depinde de venitul familiei. Eu am baietelul inscris acolo.

cand se fac inscrierile?
De Elena pe 27 Iulie 2011

Am si eu un baietel si peste 3 luni voi avea si o fetita. In Octombrie 2012 ma voi intoarce la munca si vreau sa-i dau pe amandoi la cresa. Am sunat si mi-au spus ca inscrierile de fac din iunie 2012. Totusi nu stiu cum sa procedez. Am auzit ca e f solicitata aceasta cresa si chiar din a doua zi de inscrieri nu se mai primesc dosare ca e full. As dori un sfat de la cineva care are sau a avut copilul aici. Voi cum ati reusit sa intrati? (sunt dispusa sa acord si stimulente daca e nevoie)Dati-mi va rog un sfat!

Informatii
De Dana pe 29 Iunie 2011

Buna dimineata, ma puteti ajuta - poate cineva a mai fost in aceasta situatie: sunt in concediu de crestere a copilului, doream sa-l duc la cresa in februarie 2012, apoi sa ma intorc la serviciu, dar de la cresa mi s-a spus ca este mai bine sa-l inscriu din septembrie - in actele necesare pentru inscriere se precizeaza "parintii aflati in concediu de crestere copil prezinta extras de cont, urmand cain 30 de zile de la inscriere sa faca dovada reintoarcerii la locul de munca prin adeverinta de venit". Probabil pun carul inaintea boilor pentru ca inca nu l-am inscris pe calin, maine se depun actele, dar vroiam sa stiu daca cineva a mai fost in situatia asta, cum a procedat? Multumesc.

Cresa Ciobanasului
De Luisa pe 15 Iunie 2011

Imi pare rau ca personalul de la aceasta cresa este putin cam recalcitrant pt niste informatii putin mai particulare. Abia poti vb cu un responsabil. Daca reactioneaza asa doar pentru o informatie nu prea am mari asteptari in educarea copiilor.

Cresa Ciobanasului
De Hari pe 03 Iunie 2011

Buna, si eu vreau sa o inscriu pe fetita mea la aceasta cresa. Te rog sa imi spui si mie cum ai procedat la inscriere? Se respecta vreo lista? Se intra pe pile?

Cresa Ciobanasului
De Iulia pe 21 Mai 2011

Buna, am si eu bebe de 9 luni si as vrea sa il inscriu la cresa. As dori mai multe detalii despre cum ai reusit sa il inscrii. Sunt tot felul de mituri (realitati) despre cat de greu este sa il inscrii pe bebe la o cresa de stat. Cu cat timp inainte trebuie sa il inscriu? Sunt dispusa sa ofer si un oarecare stimulent ca sa il accepte, tu cum ai procedat? Multumesc frumos.

Cresa Ciobanasului
De Pascale Laura pe 17 Mai 2011

Preurile de la Cresa Ciobanasului sunt in functie de venit tariful maxim este de 240 RON care pentru o cresa de stat nu e exagerat. Si eu am o parere foarte buna despre aceasta cresa si eu am avut baiatul acolo la grupa 1. Daca are cineva vreo nelamurire sunt bucuroasa sa ii raspund.

Cresa Ciobanasului
De IRINA pe 18 Aprilie 2011

E in functie de venitul pe familie.

Cresa Ciobanasului
De IRINA pe 18 Aprilie 2011

E super ok.e curat, au mancarica buna, educatoarele sunt ok. Va recomand aceasta cresa cu drag. N-o sa va para rau!

Preturi
De Laura pe 13 Aprilie 2011

Ce preturi sunt?

Contact Cresa Ciobanasului

Adresa

Ciobanasului, 23, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.