• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Ciobanasului
45 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Ciobanasului

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

Cresa Ciobanasului se afla in sectorul 2.

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Cresa ciobanasul
De Raluca pe 27 August 2012

Buna. Cererile pentru inscrierea la cresa depun la directia de protectia copilului din spatele restaurantului Izvorul rece Directia Generala De Asistenta Sociala Si Protectia Copilului - Sector 2 - Sediu Dimitrie Racovita Strada Dimitrie Racovita 22
Sectorul 2 Bucuresti, Cartier
Carol I - Pache Protopopescu - Mosilor

Program:
Luni - Joi: 08:30 - 16:00
Vineri: 8:30 - 13:00
Noi aici am depus dosarul fetitei noastre. Ni s-a spus ca se poate depunde pe tot parcursul anului nu este o data anume pentru inscrieri.

An activitate septembrie 2012 - iulie 2013
De Gabriela Pavel pe 23 August 2012

Buna! as vrea sa stiu daca mai sunt mamici care au primit aprobarea pentru inscrierea copilului la Cresa Ciobanasului in an activitate septembrie 2012 - iulie 2013. Ati fost sa va luati avizul de la Cresa? Ati aflat de o educatoare/ingrijitoare mai buna pentru copii cu varsta de 2 ani?

La cresa ciobanasului se tipa de la intrare
De Soso pe 04 Mai 2012

Am auzit numai de bine de aceasta cresa, insa cand am fost sa o vad, sa vorbesc cu cineva am fost primita in tipete, nenea care tundea gardul viu m-a ironizat zicandu-mi ca-mi doresc eu sa-mi aduc copilul aici si apoi a tipat la mine ca trebuie sa aduc aprobarea si apoi vorbesc cu cineva, la fel si alte doua femei care au venit. Acum nici nu stiu ce sa mai fac, daca la mine au tipat asa imi imaginez cum tipa la copii. Aveti idee unde se depun reclamatiile pentru crese?

O cresa excelenta!
De Maria pe 20 Aprilie 2012

Fetita mea merge la aceasta cresa de la 2 ani si 6 luni. Inainte de cresa Ciobanasului am mers la o gradinita particulara unde dadeam 1100 RON pe luna. Nu pot spune ca eram multumita (nu aveau curte, personalul era insuficient, erau prea multi copii intr-o cladire mult prea mica, iar directoarea era execrabila - tipa la parinti de parca eram la clasa primara in comunism). Am schimbat-o cu cresa Ciobanasului si pot spune ca inca din prima zi am fost incantata. Iar starea de multumire desavarsita fata de intreg personalul persista si in ziua de azi. Tot personalul este atent si dragut cu parintii si cu copii. Doamnele stiu sa faca climatul sanatos si bun ca intr-o familie. Fetita mea vine acasa si spune cantece si poezii invatate la cresa (desi nu e obligatia doamnelor sa-i invete). Daca am avea acelasi noroc si cu gradinita (care va fi tot de stat), ar fi extraordinar. Felicitari doamnei director ca a stiut sa-si aleaga personalul si stie cum sa conduca aceasta institutie de la care toti parintii asteapta atentie, calm si daruire. Felicitari!
(Mama Emmei).

Cresa Ciobanasului
De RJasmine pe 21 Martie 2012

Cresa este mai mult decat ok. Doamnele sunt foarte atente, amabile, personal dedicat, curatenie si papi foarte bun. Costul lunar se calculeaza procent la venitul familiei, dar nu mai mult de 243 RON / luna.

Costuri
De Stefania pe 18 Martie 2012

Buna, poti sa mi spui si mie care sunt costurile? Din cate am auzit sunt aproximativ cu mici diferente aproape cat cele particulare. Multumesc.

bun
De Ana Tordai pe 20 Februarie 2012

Eu sunt multumita,fetita mea merge la cresa de la 1, 6 luni la aceasta cresa.educatoarele sunt bune si copilul meu merge cu drag.anul acesta v-om pleca la gradinita dar tin sa le multumesc din tot sufletul.SUNT DE APRECIAT

Intrebari fara raspuns
De Beatrice papazu pe 22 Septembrie 2011

Buna intrebarea si eu sunt in aceeasi situatie cu fetita mea de 1 an si 8 luni; pe cale sa o dea afara din cauza ca nu am adeverinta de serviciu. In conditiile in care am inscris copilul cu mii de interventii; cresa in luna august a fost in vacanta, copilul meu din motive medicale a inceput pe 12 septembrie, iar dupa 4 zile s-a imbolnavit din nou, iar acum nu imi primesc banii pe Octombrie pentru ca nu am adeverinta de salariu Intrebarea mea ar fi: cam cine credeti ca ar sta in conditiile astea cu copilul meu daca eu merg la servici, iar medicul imi spune sa nu il las in colectivitate. E o aberatie totala! Parinti haideti sa ne unim sa depunem cat mai multe contestatii la opc pentru a ne lua cineva in seama. Va salut pe toti!

Cresa ciobanasului
De Elena06 pe 21 Septembrie 2011

Noi avem baiatul inscris acolo din februarie 2011; A intrat dupa 5 luni de asteptari cu pile. Am auzit mai nou ca s-ar putea ca acei copii carora unul dintre parinti nu lucreaza sa fie dat afara. Voi ce ati auzit in acest sens?!?

Reintoarcere la serviciu
De Chiliban bianca pe 19 Septembrie 2011

Si mie mi se pare o idiotenie. Ar trebui sa ne unim toti parintii in aceasta situatie si sa-i dam in judecata. Este singurul sector care solicita asa ceva. Eu nu am gasit nimic in lege in acest sens, daca cineva a gasit, il rog sa-mi dea baza legala a acestei cerinte.

Contact Cresa Ciobanasului

Adresa

Ciobanasului, 23, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.