Cu ce cadou nu dai gres niciodata? Descopera lumanarile parfumate

/ / Modificat: 2021-09-20
Cu ce cadou nu dai gres niciodata? Descopera lumanarile parfumate

Cadoul perfect pare a fi un mister pentru majoritatea oamenilor. Unii pur si simplu nu se pricep sa aleaga dintre toate variantele disponibile. Si problema cea mai mare ramane totusi faptul ca orice cadou trebuie sa rezoneze cu persoana careia ii este adresat. Ce ai spune de o lumanare parfumata?

Ba mai mult, trebuie sa tii cont si de ocazie. Poate fi cadou pentru o zi de nastere, de ziua indragostitilor sau de cununie civila. Nu ii poti oferi o trusa de scule unei femei cochete sau un ruj unui barbat. Dureaza cateva zile pana iti vin in minte cateva idei mai simpatice. Cand crezi ca stii ce vrei sa cumperi, incepi sa ai indoieli si este absolut normal sa se intample asa.

Exista multe cadouri unisex cu care “mergi la sigur” precum o sticla de vin, un cos cadou, o floare in ghiveci, un obiect pentru casa sau o lumanare parfumata de la TekuShop daca iti place sa oferi cadouri personalizate.

De ce este o lumanare parfumata considerata un cadou pentru ambele sexe?

In primul rand, pentru ca este un obiect decorativ care poate fi asezat pe un suport de perete si fiecare locuieste intr-o casa care are nevoie de mici detalii pentru a umple spatiile goale. Atat barbatii, cat si femeile folosesc …curent electric! Si cand nu avem curent electric, ce facem? Aprindem o lumanare. Daca este si parfumata, lovim doi iepuri dintr-o singura lovitura.

Nici nu stii cata nevoie ai de o lumanare pana cand nu ramai fara curent, lucru care se poate intampla oricand. Apropo, tu ai vreo lumanare prin casa?

Cine face cadou de ziua indragostitilor?

Ambii parteneri ar trebui sa cumpere cate un cadou pentru celalalt. Nu exista o regula scrisa si trebuie sa iti urmezi inima pentru a alege cadoul potrivit. TekuShop vine in ajutorul indragostitilor cu lumanarele parfumate a caror eticheta se personalizeaza cu orice text. Aici intervine imaginatia fiecaruia pentru ca optiunile sunt infinite. De la cereri in casatorie pana la despartiri cu stil.

Afla ce cadouri ii poti oferi unei femei sau unui barbat, dar si ce cadou i se potriveste fiecarei zodii. Vezi ultimele colectii lansate de lumanari parfumate, dar si cadouri sub 100 lei pentru cei dragi indiferent de ocazie. Tekushop este un magazin online de lumanari parfumate turnate manual. Pe langa handmade, acestea sunt si din ceara naturala de soia, bio si non-toxice cu beneficii terapeutice.

Citeste mai multe direct pe site-ul TekuShop.ro aici…


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parfumuri mamici Parfumuri personalitate

Articole recomandate

Citeste si despre