Cum sustinem sistemul imunitar la intrarea copilului in colectivitate

/ / Modificat: 2022-10-10
Cum sustinem sistemul imunitar la intrarea copilului in colectivitate

 Au inceput scolile si gradinitele si sistemul imunitar al copiilor, dar si al adultilor, este pus la grele incercari. Gripe, viroze si infectii bacteriene, toate le dau batai de cap copiilor si parintilor odata cu revenirea celor mici in colectivitate. Sistemul imunitar are nevoie de ajutoare pentru a putea lupta, in fiecare zi, pentru sanatatea noastra. Si aici intervin suplimentele alimentare sub forma de siropuri sau capsule, pentru copiii mai mici sau mai mari.

 
Cum ii explici copilului ca are nevoie de suplimente pentru imunitate

E bine stiut faptul ca pastilele sau picaturile au „darul” de a-i face reticenti pe copii, care le refuza din principii doar de ei stiute si intelese. Daca stii, insa, cum sa le explici de ce trebuie sa le ia, bataia de cap va disparea si toata familia va fi mai protejata.

Poti sa-i spui copilului ca toti avem in noi o armata microscopica datorita careia suntem feriti de virusuri, bacterii si alte pericole pentru sanatate. Asa cum armatele adevarate au nevoie de munitie, echipament, hrana atunci cand pleaca la razboi, si sistemul nostru imunitar are nevoie de sprijin pentru a-si face treaba. Iar asta ne ajuta pe noi sa ramanem mai sanatosi: siropul pentru imunitate, Imunicor Kids, care nu este doar foarte bun la gust, ci si un aliat de nadejde pentru sistemul imunitar, cu beneficii demonstrate clinic atat pentru copii, cat si pentru adulti

Folositi puterea exemplului si aratati-i copilului ca nu doar el, ci si voi, parintii, luati suplimente pentru imunitate. Pentru ca, nu-i asa, cand copilul vine acasa cu sanatatea in piuneze din cauza virusurilor, a bacteriilor, toxinelor, radicalilor liberi sau a altor agenti patogeni de la scoala sau gradinita, nici parintii nu sunt feriti de probleme.

Importanta postbioticelor in sanatatea sistemului imunitar

Suplimentele Imunicor contin, pe langa ingrediente naturale care intaresc imunitatea in sezonul rece, si un postbiotic foarte important pentru organism – postbioticul EpiCor.

Ce sunt postbioticele?

Postbioticele sunt preparate din microorganisme neinsufletite si/sau componente ale acestora, menite sa confere beneficii pentru sanatate, potrivit definitiei formulate de Asociatia Internationala Stiintifica de Probiotice si Prebiotice (ISAPP).

Postbioticele sunt metaboliti benefici pentru un microbiom intestinal sanatos si sunt obtinute prin fermentarea bacteriilor bune (probiotice), dar si prin a unor alimente precum kombucha, varza acra, anumite tipuri de iaurturi sau branza.

Imunicor Kids contine EpiCor, postbioticul numarul 1 in lume, cu o eficienta terapeutica dovedita clinic. Acesta se obtine din drojdie de bere fermentata si uscata. Prin deshidratare, drojdia se usuca si se obtine un ingredient compus din mai multi metaboliti: polizaharide, proteine si peptide, minerale, polifenoli, vitamine B, beta-glucani.

Studiile pre-clinice si clinice efectuate pe oameni, au aratat ca EpiCor sprijina sistemul imunitar in sezonul rece si in cel al alergiilor, dar si sistemul imunitar in general. Imunitatea porneste din intestine, iar postbioticul EpiCor are grija ca microbiomul intestinal sa fie unul sanatos.

Cum functioneaza EpiCor

EpiCor postbiotic sustine prima linie de aparare a imunitatii. Acest postbiotic stimuleaza formarea si eliberarea imunoglobulinei secretoare A in saliva (sIgA). sIgA se gaseste in secretiile mucoase, inclusiv lacrimi, saliva, colostrum, secretii din tractul genito-urinar, tractul gastrointestinal, prostata si epiteliul respirator. Este o componenta majora a sistemului imunitar adaptativ al organismului, avand rol de aparare impotriva organismelor straine.

La doar 2 ore dupa administrare, EpiCor postbiotic creste activitatea sistemului imunitar prin stimularea activitatii celulelor NK Killer (globule albe de o importanta critica pentru sistemul imunitar, care ofera un raspuns imun rapid atunci cand este necesar). Suplimentarea cu EpiCor postbiotic reduce, de asemenea, si intensitatea si durata simptomelor de raceala si gripa.

Produsele din gama Imunicor contin postbioticul EpiCor

Produsele din gama Imunicor se administreaza sub forma de capsule, pentru adulti si copii peste 12 ani, dar si sub forma de sirop extrem de gustos, pentru copiii cu varsta intre 3 si 12 ani. Suplimentarea cu Imunicor sustine imunitatea in sezonul rece si gripal, reduce durata si intensitatea simptomelor de gripa si raceala si sustine echilibrul microbiomului intestinal.

Postbioticul EpiCor este insotit in formula Imunicor Kids si de vitamina C non-acida, pentru a asigura un sprijin complet al sistemului imunitar, intr-o suspensie cu aroma de fructe de padure, pentru copii. Asa cum sistemul imunitar are zilnic grija de noi, si noi suntem datori sa avem grija de el si sa il ajutam sa nu ne lase la greu.

 Imunicor Kids

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sistem imunitar copil Boli colectivitate copii

Articole recomandate

Citeste si despre