Competitia dinozaurilor, un joc nou de la Editura Media Service Zawada

/ / Modificat: 2013-12-22
Competitia dinozaurilor, un joc nou de la Editura Media Service Zawada

Competitia dinozaurilor este un joc cu informatii despre dinozauri, iar cele 2 schelete de dinozauri oferite CADOU pot fi folosite de jucatori ca si pioni. Jocul Competitia dinozaurilor poate fi jucat in perechi, atat de fetite cat si de baieti.

Competitia-dinozaurilor

Competitia dinozaurilor are si un concurs la care copiii pot participa colectionand cat mai multe schelete de dinozauri din colectia Jurassix Museum. Baietii pot castiga un set pentru decorarea masinilor, un set pentru colaj sau un elicopter cu telecomanda, iar fetele pot castiga un hanorac, un prosop sau o geanta de umar.

jurasix

Colectia Jurassix Museum contine scheletele a 12 specii de dinozauri pe care copiii le pot asambla si colectiona, avand astfel ocazia sa creeze propriul muzeu de dinozauri in miniatura. Colectia Jurassix Museum poate fi gasita la chioscurile de presa, separate de jocul Competitia dinozaurilor.

brachiosaurus

Jocul Competitia dinozaurilor si colectia Jurassix Museum se afla in vanzare din 22 mai, la toate chioscurile de presa.

STEGOSAURUS

Media Service Zawada editeaza  publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani (www.msz.ro).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre