Hainele de scoala ale copilului

/ / Modificat: 2014-09-05
Hainele de scoala ale copilului

Hainele de scoala ale copilului tau trebuie sa se adapteze usor ultimelor tendinte in moda, dar sa pastreze o nota potrivita pentru mediul academic. Daca nu este obligat sa poarte aceeasi uniforma zi de ani si este liber sa imbrace orice, noi iti sugeram cateva recomandari cu cele mai in voga culori, imprimeuri si piese vestimentare ale elevilor in anul scolar 2011-2012.


Foto: babyblissblog.com

Rochita cu buline

Iata o rochita dragalasa pentru fetite, excelenta pentru inceputul anului scolar. Chiar daca a venit toamna, temperaturile ridicate inca mai persista, iar rochitele cu manecuta scurta pot fi purtate de fetite. Bulinele sunt in tendinte in acest sezon si creeaza o tinuta jucausa pentru micuta ta. Daca se lasa frig, aceasta poate fi sortata de minune cu un dres alb si o gecuta de blugi sau taior.

Pret: 63 lei
Bebenou.ro

rochita_vara_cu_buline

Camasa in dungi si blugi

Iata o tinuta lejera pentru scoala, eleganta, dar totodata foarte la moda. Baietelul tau trebuie sa aiba in garderoba camasute cu maneca lunga pentru sezonul de toamna. Se poarta foarte mult dungile subtile si carourile in acest sezon. Daca optezi pentru astfel de imprimeuri in partea de sus, atunci este indicat ca pantalonii sa fie fara niciun imprimeu, intr-o singura culoare. Cei mai practici si usor de asortat raman blugii sau pantalonii din denim albastri.

Camasa
Pret:59.4 lei
Jokids.ro
camasa_in_dungi_scoala_copii_1

Pantaloni

Pret:103.5 lei
Jokids.ro


pantaloni_blugi_scoala_copii

Rochita Butterfly

Daca fetita ta este adepta culorilor puternice, dar elegante si la moda, atunci aceasta rochita mov este alegerea ideala. Croita intr-o nota destul de "business", potrivita pentru mediul academic, rochita face furori daca este asortata cu o jacheta eleganta pe deasupra sau un pardesiu.

Pret: 91 lei
Iolo.ro

butterfly_rochita_violet_de_fetite_mov

Pantaloni 3/4 si bluza cu maneca lunga

Pantalonii 3 sferturi pot fi purtati cu succes si la scoala. Nu trebuie sa abordezi doar blugi sau pantaloni negri, mai ales daca afara este inca foarte cald. Iata o pereche bej de pantaloni, care daca este asortata cu o bluza colorata cu guler si anchor o va scoate din anonimat si din aspectul sport. Bluzita cu manecuta este perfecta pentru zilele racoroase.

Bluza maneca lunga
Pret:55 lei
Iolo.ro
camasa_in_dungi_scoala_copii_2

Pantaloni
Pret: 49.80 lei
Bebeloo.ro

pantaloni_scoala

Tinuta Roma e Toska

Iata o tinuta completa pentru fetite, extrem de sic si in pas cu moda. Aceasta este formata din 3 piese vestimentare, extrem de practice si utile. Ele pot fi asortate si cu alte hainute din garderoba fetitei tale. Ea cuprinde un sacou captusit cu buzunare, un tricou cu aplicatii florale si o fusta cu aplicatie din voal si curea. Culorile sunt neutre, potrivite pentru mediul scolar.

Pret tinuta intreaga: 422.55 lei
Jokids.ro

hainute_fetita

Sarafan fete

Sarafanul este o alegere pragmatica pentru parintii care vor sa compuna o garderoba versatila pentru copil. Acesta poate fi purtat cu tricouri, bluze cu maneca lunga sau camasute pe dedesubt sau poate fi imbracat ca rochita, atunci cand este foarte cald. Culoarea albastra si cordonul elegant de la brau fac din aceasta piesa o hainuta jucausa si dragalasa pentru tinuta de scoala.

Pret: 49 lei
Ibebe.ro
sarafan_fetite

Bluzita cu maneca lunga si pantaloni lungi

Micutul tau va fi o aparitie cu adevarat la moda, atunci cand va pasi pe poarta scolii intr-o combinatie din pantaloni bej din bumbac si o bluza cu maneca lunga in dungi.

Pantaloni
Pret: 56 lei
3suisses.ro

pantaloni_baieti_scoala

Bluza
Pret: 22 lei
Ibebe.ro

tricou_bleumarin

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine scoala copii Haine copii Scoala Moda copii

Articole recomandate

Citeste si despre