Cum sa te simti ca un rege sau ce-i ofera legumele, fructele si sucurile copilului tau!

/ / Modificat: 2013-02-18
Cum sa te simti ca un rege sau ce-i ofera legumele, fructele si sucurile copilului tau!

Cum sa convingi copilul sa manance legume si fructe? Intreaba-l daca i-ar placea sa se simta ca un… rege, pe care toti il slujesc? O viata de basm, nu-i asa? Cine poate sa aiba atata grija de copilul tau? Ei bine, legumele, fructele si sucurile 100% naturale!

Da, da, ai citit bine. Legumele si fructele, chiar daca nu se imbraca in frac sau in smoching ca un majordom, nici nu au uniforma de menajera sau de camerista, totusi au grija de noi, ne servesc si ne ajuta. Cum? Oferind lucrurile deosebit de importante pentru organismul nostru si al copilului nostru – vitamine si compusi minerali.

De exemplu: morcovul, marul, para, zmeura, ridichile, conopida, rosia, castravetele, ardeiul sunt o armata colorata si puternica de servitori care aduc lucrurile ce ajuta organismul sa se regenereze, sa creasca cu fiecare zi. Sunt servitori care nu-si vor da demisia niciodata, nu vor face figuri, nu se vor stramba si nu te vor dezamagi. In schimb, culorile lor vor aduce zambetul pe fata copilului tau!

Legumele si fructele sunt bune sub orice forma: proaspete, fierte, inabusite sau congelate, intotdeauna sunt dispuse sa ajute si sa actioneze. Si nu e nevoie decat de un mic efort pentru a obtine o masa foarte gustoasa.

Legumele si fructele pot ajuta copiii in orice forma: solida sau "lichida"! Cu alte cuvinte, copiii pot sa rontaie un morcov, sa manance un mar sau un ardei sau sa bea un pahar de suc de legume sau fructe 100% natural pentru a-i oferi organismului vitaminele necesare.

Cel mai bine este sa ai grija ca, in mod regulat, de 5 ori pe zi, copilul tau sa manance legume si fructe sau sa bea sucuri 100% naturale. Aceasta este alimentatia corecta, care ii va asigura micutului tau un aport de compusi valorosi.

Lasa, asadar legumele, fructele si sucurile 100% naturale sa aiba grija de toata familia ta! Da-le de lucru la tine in bucatarie si in farfurie. Si lasa-ti copilul sa se simta ca un mare rege.

Mai multe despre legume, fructe si sucuri vei gasi pe www.5pentrusanatate.ro.

5pentru-sanatate-finantatori

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Legume copii Legume alimentatie copii Fructe alimentatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre