6 teme inspirate pentru petrecerea baieteilor

Baietelul tau viseaza dintotdeauna sa se transforme intr-un supererou sau este fascinat de anumite jucarii, desene animate sau personaje de poveste? Te poti inspira din ele pentru a alege tematica pentru petrecerea lui aniversara! Printre cele mai folosite surse de inspiratie pentru petrecerile baieteilor sunt superoii (Batman, Superman, Spiderman), piratii, robotii, personajele Disney (Mickey Mouse, Donald Duck), sporturile sau masinutele.

Supereroi

Orice baietel se viseaza supererou atunci cand este mic. Pe masura ce creste, descopera din ce in ce mai multi idoli - Spiderman, Captain Planet, Batman, Superman. Este atat de fascinat de fiecare dintre ei, incat ii va fi greu sa aleaga doar unul pentru petrecerea de ziua lui! Descopera care este supereroul preferat al copilului la momentul aniversarii si profita de ocazie pentru a crea o petrecere tematica in jurul respectivului personaj. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un meniu de supererou: bogat in alimente care sa le ofere copiilor energia si forta necesara pentru a salva lumea si a lupta in slujba binelui, asa cum sta bine oricarui supererou. Apoi, cumpara sau creeaza impreuna cu el decoratiuni inspirate din desenele animate sau povestile din care face parte eroul ales. Nu in ultimul rand, alege-i un costum pe masura vitejiei si curajului acelui personaj.

1 din 6 >

Taguri Teme petrecere baietei Petreceri baietei Teme petreceri copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul